Cele mai noi stiri online
Actualitate

De ce sa alegi un fotograf de nunta din Bucuresti


Casatoria este unul din cele mai importante evenimente din viata unui cuplu. Insa, pe langa frumusetea evenimentului, mai exista si multa munca. Nunta este un eveniment care trebuie pregatit cu grija si fiecare detaliu conteaza. Pentru viitoarea mireasa, alegerea rochiei, de exemplu, este o adevarata provocare. Si mirele trebuie sa se pregateasca cu cel mai frumos costum pentru a-si duce aleasa la altar. Apoi vin alte griji: modul in care este amenajata sala, meniurile, formatia pentru nunta etc. Acestea sunt aspecte care ii pot pune in mare dificultate pe viitorii miri.

Un alt detaliu, pe care cuplul nu trebuie sa il neglijeze, este alegerea fotografului de nunta. Pana la urma, fotografiile sunt cele mai frumoase amintiri care raman mirilor. Nu se mai fac fotografii doar de dragul de a fi facute sau, asa cum se facea odata, mersul in grup la un centru specializat unde toti invitatii erau aliniati ca la careu si gata poza. Nu cred ca cineva mai doreste sa arate asa ceva copiilor sau nepotilor. Acum orice nunta care se respecta trebuie sa aiba un fotograf nunta profesionist. Fotografia este ridicata la rang de arta. Fiecare unghi, expresie, pozitie este atent studiata si creata de catre profesionistul care le da indicatii mirilor. Chiar si fotografiile facute instantaneu sunt studiate din punct de vedere al luminii. Doar un maestru al fotografiei poate sa faca din cea mai banala imagine un tablou perfect. Pentru asta este nevoie de multa munca, experienta si, desigur, pasiune mai presus de orice.

Noi iti recomandam pe Joita Lucian, un fotograf nunta profesionsit din Bucuresti. De fapt, experienta sa nu se rezuma doar la fotografie, ci si la filmari inedite. Nunta va parea un film si nu doar captarea unui eveniment oarecare. Fotografiile realizate de Joita Lucian sunt “cu suflet”, reusind sa traverseze timpul si sa transmita, chiar si peste ani, aceeasi emotie ca si in ziua in care a avut loc evenimentul. Acestea sunt calitatile pe care viitorii miri trebuie sa le caute la un fotograf nunta Bucuresti.

Daca iti doresti ca nunta ta sa fie de poveste, iar fiecare fotografie sau filmare sa te faca sa retraiesti acele moment, nu ezita sa il contactezi pe Joita Lucian. Noi iti recomandam cu drag, pentru ca este un fotograf nunta care va sti exact ce iti doresti!

Related posts

Pentru că imaginea afacerii tale trebuie să ţină pasul cu vremurile

ovidiu

Vânzare record a unui tablou impresionist

ovidiu

Scoala – materialul didactic de baza

stirile24