Cele mai noi stiri online
Actualitate Stiri

2 sfaturi de urmat zilnic pentru a face economii

ziarul olteniei

Potrivit unui studiu recent, doar 8% dintre români dețin o avere netă care depășește 100.000 de euro. Indiferent de cât de mare ar putea părea suma pentru mulți dintre noi, un lucru este cert – poți ajunge la această sumă în câțiva ani, în măsura în care ești dispus să renunți la anumite obiceiuri. La ora actuală, consumerismul în România este la cote alarmante, cu precădere în orașele mari și în rândul persoanelor cu venituri considerabile. Cu toate acestea, există mijloace pe care le putem întreprinde, în așa fel încât să facem lucrurile mai bune pentru noi. Descoperă în rândurile următoare 2 sfaturi de urmat zilnic pentru a face economii!

  1. Optează pentru un singur dispozitiv ca sursă de informare

Se întâmplă să ai în casă 3 televizoare, 2 laptopuri și câteva subscripții la anumite servicii pentru cablu și TV? Ei bine, ai din start câteva sute (sau chiar mii) de euro blocați și care îți aduc doar facturi. Altfel spus, sunt șanse slabe să ai timp să te uiți în același timp la 3 televizoare sau să folosești 2 laptopuri. De aceea, poți opta pentru un singur televizor și un laptop, sau chiar doar pentru un laptop. Nu vei face economii doar de la abonamentul la cablu (care va deveni inexistent), însă te vei putea informa direct de pe internet, de pe stiri Olt și citind comunicate de presa.

  • Evită opririle pentru achiziționarea de gustări

În cazul în care ți-ai format un obicei să te oprești în fiecare zi la magazinul de cafea în drum spre muncă, trebuie numaidecât să renunți la el dacă vrei să faci economii. În loc să plătești aproximativ 10 lei pe zi pe cafea, o poți prepara gratuit la birou. Astfel, vei face o economie de 2.400 lei pe an, doar renunțând la cafeaua cumpărată în zilele lucrătoare.

În ciuda faptului că este considerată a fi o discuție sensibilă, necesitatea de a face economii este o realitate cu care fiecare dintre noi se confruntă.

Related posts

Alegerea unui serviciu excelent de detartraj

marius

Repatriere decedati un serviciu de care apartinatorii au nevoie

marius

Anunţul care îi va bucura pe toţi şoferii

stirile24