Cele mai noi stiri online
Paparazzi

4 selecții într-o cotă finală de 5.12 »»

Pentru acest sfârșit de săptămână ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri cu un „combo” 100% din fotbal alcătuit din patru evenimente într-o cotă totală de 5.12! Biletul Weekend-ului cuprinde selecții din Italia, Germania, Anglia și Turcia.


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

În Serie A și Bundesliga ne vom îndrepta atenția către derby-urile AS Roma – Lazio și RB Leipzig – Wolfsburg. Vom paria la „indigo” pe selecția „ambele marchează” cele două dueluri anunțându-se spectaculoase și cu schimbări ale tabelei de marcaj în dreptul fiecărei echipe. AS Roma trage cu dinții pe acest final de sezon de locul 7 care duce în Conference League, poziția fiindu-i amenințată de Sassuolo, formație aflată pe locul 8 la două lungimi în spate. De partea cealaltă Lazio este pe locul 6 cu 67 de puncte și este 100% sigură de locul care să-i asigure prezența la startul ediției viitoare a Europa League. Remarcăm faptul că selecția pe care vom paria, „ambele marchează” a fost „verde” în două din ultimele trei „directe”.

Duel tare în Bundesliga!

În privința disputei din Bundesliga dintre Leipzig și Wolfsburg remarcăm faptul că se față în față se vor afla echipele clasate  pe locurile 2 și 3. Formația lui Nagelsmann va căuta să spele umilința din finala Cupei Germaniei, cedată aseară cu Dortmund, scor 4-1, în timp ce „lupii” vor încerca să obțină un rezultat pozitiv pentru a răzbuna seria de nouă meciuri consecutive fără victorie în fața „taurilor”, un rezultat pozitiv urmând a-i întări lui Wolfsburg locul de Champions League.

Din Serie A și Bundesliga vom trece în Premier League, unde Everton va da duminică piept cu ultima clasată Sheffield United. Nu este loc de surprize având în vedere că oaspeții au cedat numai puțin de 28 de meciuri din cele 35 stagionale din campionat motiv pentru care vom paria „1” solist.

Închidem Biletul Weekend-ului cu un meci din Super Lig în care vom paria pe intervalul 2-4 goluri în meci. Aflați în lupta pentru titlu Fenerbahce se va deplasa la Kayserispor într-un meci de totul sau nimic pentru „galben-albaștri”. Ne așteptăm însă și la o replică bună din partea gazdelor care luptă pentru evitarea retrogradării, motiv pentru care vom evita pariurile de tipul 1, X, 2 și vom paria pe goluri.

Biletul Weekend-ului:
S 19:30, Kayserispor – Fenerbahce, 2-4 goluri în meci – cota 1.55
S 21:45, AS Roma – Lazio, Ambele marchează – cota 1.50
D 20:00, Everton – Sheffield Utd., 1 – cota 1.38
D 20:30, RB Leipzig – Wolfsburg, Ambele marchează – cota 1.58
Cota totală: 5.12Sursa stire cancan.ro

Related posts

Soția și soacra lui Adrian Mutu au „încercat” cardul familiei

Andreea

Ce lecție i-a „predat” Andreea Tonciu fetiței sale la farmacie

Andreea

Horoscop săptămânal 10 – 16 mai 2021. Peștii își recapătă optimismul și entuziasmul

Andreea