Cele mai noi stiri online
Actualitate

5 adevaruri despre implantul dentar

Implantul dentar este in acest moment cea mai cautata metoda atunci cand vine vorba despre inlocuirea dintilor cazuti. Avantajele pe care le ofera implantul dentar fac ca aceasta metoda sa fie utilizata din ce in ce mai mult in cabinetele stomatologice. La fel ca orice alta chestie care se afla la moda si despre implantul dentar se spun multe lucruri neadevarate motiv pentru care in continuarea acestui articol am decis sa prezint 5 adevaruri pe care trebuie sa le stii despre implantul dentar. Acestea fiind zise iata care sunt cele 5 adevaruri pe care trebuie sa le cunosti inainte de a decide daca apelezi sau nu la un implant dentar:

  1. Implantul dentar este o modalitate de inlocuire a dintilor care nu este atat de dureroasa pe cat se crede. Unul dintre motivele pentru care unii dintre noi nu apeleaza la serviciile unui medic stomatolog este reprezentat de frica pe care acestia o au fata de tot ceea ce inseamna stomatologie. Ei bine, implantul dentar este o modalitate de inlocuire a dintilor care nu cauzeaza durere, aceasta interventie fiind realizata sub anestezie.
  2. Un alt adevar ce trebuie cunoscut despre implantul dentar se refera la durata acestuia de utilizare. In cazul in care implantul dentar este ingrijit corespunzator atunci acesta poate fi utilizat o perioada la fel de mare precum dintii naturali.
  3. Aceasta modalitate de inlocuire a dintilor cazuti poate fi folosita cu succes si in cazul persoanelor varstnice. De fapt cu exceptia persoanelor a caror maxilar este in crestere, implantul dentar poate fi folosit la orice persoana indiferent de varsta acesteia.
  4. Functia masticatorie este recuperata 100% dupa inlocuirea dintilor cu ajutorul implantului dentar,
  5. Faptul ca dintii implantati cu ajutorul implantului dentar se intretin la fel de simplu ca dintii naturali este un alt adevar pe care trebuie sa il cunosti despre implantul dentar.

In concluzie implantul dentar ofera multe avantaje pacientilor care apeleaza la aceasta metoda de inlocuire a dintilor motiv pentru care si eu recomand apelarea la implantul dentar. Pentru orice detalii legate de aceasta modalitate de inlocuire a dintilor cazuti nu ezita sa iei legatura cu specialistii care lucreaza in cadrul clinicii stomatologice Cris Smile.

Related posts

Servicii funerare de cea mai buna calitate

stirile24

Nokian Tyres susține evenimentul Scania Driver Competitions

marius

Eficienta si securitatea unui site

stirile24