Cele mai noi stiri online
Revista Presei

A doua zi de proteste pentru sindicaliştii din transportul feroviar – 17.09.2019

Sindicaliştii din transportul feroviar urmează să participe, marţi, pentru a doua zi consecutiv, la un miting de protest în faţa Ministerului Transporturilor, faţă de situaţia în care se află în prezent întregul sistem de transport feroviar de stat şi mai ales compania CFR Călători.

Principalele revendicări ale sindicaliştilor sunt lipsa materialului rulant, subfinanţarea companiei CFR Călători şi statutul personalului feroviar, dar şi reunificarea celor trei companii feroviare de stat.

Protestul este organizat de Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România (FSTFR), Federaţia Mecanicilor de Locomotivă (FMLR), Federaţia Naţională Drum de Fier (FNDF), Uniunea Spitalelor CFR şi alte sindicate din Alianţa Federaţiilor Tehnice Feroviare (AFTF).

În programul de proteste de stradă stabilit de sindicalişti este luat în calcul un alt miting pentru miercuri, în faţa Guvernului.

Sursa stire bursa.ro

Related posts

MIHAI FIFOR: “Orban va juca rolul mărunt de premier respins” – 16.10.2019

stirile24

LA DATA DE 26 SEPTEMBRIE Acţionarii IOR Bucureşti votează majorarea capitalului societăţii – 04.09.2019

stirile24

ÎN PERIOADA IANUARIE-IULIE 2019 BNR: Deficitul de cont curent s-a adâncit cu 23,99%, la 6,025 miliarde euro – 16.09.2019

stirile24