Cele mai noi stiri online
Revista Presei

A doua zi de proteste pentru sindicaliştii din transportul feroviar – 17.09.2019

Sindicaliştii din transportul feroviar urmează să participe, marţi, pentru a doua zi consecutiv, la un miting de protest în faţa Ministerului Transporturilor, faţă de situaţia în care se află în prezent întregul sistem de transport feroviar de stat şi mai ales compania CFR Călători.

Principalele revendicări ale sindicaliştilor sunt lipsa materialului rulant, subfinanţarea companiei CFR Călători şi statutul personalului feroviar, dar şi reunificarea celor trei companii feroviare de stat.

Protestul este organizat de Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România (FSTFR), Federaţia Mecanicilor de Locomotivă (FMLR), Federaţia Naţională Drum de Fier (FNDF), Uniunea Spitalelor CFR şi alte sindicate din Alianţa Federaţiilor Tehnice Feroviare (AFTF).

În programul de proteste de stradă stabilit de sindicalişti este luat în calcul un alt miting pentru miercuri, în faţa Guvernului.

Sursa stire bursa.ro

Related posts

ANUL ACESTA, OTP Bank România vrea să angajeze 150 de persoane – 16.10.2019

stirile24

Guvernul urmeză să aprobe, în şedinţa de joi, fondurile necesare donaţiilor medicale destinate Republicii Moldove – 29.04.2020

stirile24

George Ciamba participă luni la reuniunea Consiliului Afaceri Generale – 15.09.2019

stirile24