Cele mai noi stiri online
Revista Presei

A murit realizatoarea de televiziune Cristina Ţopescu – 13.01.2020

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Potrivit sursei citate, poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni.

“În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”,informează News.ro.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani.

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

Sursa stire bursa.ro

Related posts

Keppel Infrastructure achiziţionează o participaţie de 20% la MET Group – 09.12.2019

stirile24

Federal Reserve nu poate opri spargerea valului monetar de stâncile realităţii – 08.11.2019

stirile24

LUDOVIC ORBAN: “Iohannis şi PNL – un pol de stabilitate care oferă siguranţă fiecărui cetăţean” – 14.09.2019

stirile24