Cele mai noi stiri online
Paparazzi

A traversat strada printr-un loc nemarcat, dar a scăpat de amendă! Care a fost scuza pe care a folosit-o

O tânăra a traversat strada printr-un loc nemarcat, dar a găsit scuza perfectă pentru a scăpa nepedepsită. Aceasta a explicat că nu a pus în pericol circulați și în plus se grăbea pentru că pierdea trenul.

Femeia a fost sancționată contravențional pentru că ar fi traversat prin loc nemarcat.  Aceasta a declarat că, prin procesul verbal pe care îl contestă, a fost sancționată contravențional pentru că ar fi traversat Bulevardul 1 Decembrie, din Constanța, prin loc nepermis deși trecerea de pietoni se afla la o distanță de aproximativ 40 m, potrivit replicaonline.ro.

Tânăra a fost oprită de un agent de poliție, căruia i-a explicat de ce a recurs la gest. Polițistul ar fi atenționat-o să circule cu mai multă grijă, în urma discuției femeie rămânând cu impresia că a primit doar un avertisment și nu o să fie sancționată cotravențional. Însă agentul a sancționat-o în cele din urmă, iar tânăra a contestat în  judecată decizia.

Tânăra a subliniat că sancțiunea contravențională aplicată este excesivă și a explicat că se grăbea către Gara Constanța, pentru a nu prinde trenul.

Instanța i-a dat dreptate

În urma procesului, instanța a apreciat că nu se impunea aplicării sancțiunii amenzii contravenționale, având în vedere că aceasta a recunoscut săvârșirea faptei, având o atitudine cooperantă față de agentul constatator, explicându-i acestuia și circumstanțele speciale în care a săvârșit fapta.

Astfel, instanța a decis că aplicarea sancțiunii avertismentului este suficientă și a înlocuit amenda contravenționale, în cuantum de 290 lei, cu sancțiunea avertismentului.

 Sursa stire cancan.ro

Related posts

Melodia și clipul Loredanei Groza care nu au fost niciodată difuzate! Cântăreața rupe tăcerea: ”Mi-a pus o fustă până-n pământ…” VIDEO

Andreea

Pare că timpul nu a trecut peste ea! Cum arată prima soție a lui Cătălin Crişan

Andreea

Noi detalii picante legate de divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Știam că o iubește pe alta”

Andreea