Cele mai noi stiri online
Actualitate

Accesorii pentru noul iPhone XR pe BrandGSM

Mai sunt doar cateva saptamani pana cand disponibilitatea noului iPhone 2018 va fi anuntata. Cu siguranta, se va numi iPhone XR si data lansarii este asteptata, cu sufletul la gura, de catre toti fanii Apple.
Surse sigure confirma ca data lansarii noului iPhone XR va fi pe 12 septembrie iar compania producatoare se asteapta ca incasarile sa le depasesca pe cele de anul trecut de la iPhone 8 si iPhone 8 plus.


Pentru pasionatii produselor Apple din Romania, data lansarii s-ar putea sa fie un pic mai tarziu, undeva spre sfarsitul lunii septembrie, pentru iPhone XR si iPhone XS.
Site-ul BrandGSM, este magazinul online care aprovizioneaza toate brand-urile de telefoane smart cu huse de proctectie si accesorii.
iPhone XR nu va fi exceptie de la regula, deoarece magazinul are deja in stoc huse iPhone XR si carcase iPhone XR, gata pentru a fi livrate celor interesati.
Cum deja vati obisnuit cu produsele de la BrandGSM, si de data aceasta vor oferi clientilor huse si accesorii de inalta calitate pentru noul iPhone XR.
Eu nu am mai avut rabdare pana la momentul lansarii si, intre timp, am comandat de pe magazinul BrandGSM o husa iPhone XR. Am procedat astfel, deoarece atunci cand voi achizitiona produsul si ma voi afla in fata faptului implinit, nu va trebui sa caut o husa de protectie. Prefer sa previn momentul, deoarece iPhone XR cu siguranta nu va fi un produs foarte ieftin si doresc sa il mentin intr-o stare cat mai buna.
Fiind obisnuit cu calitatea produselor de pe BrandGsm, am ales husa iPhone XR  modelul Devia Silicon Naked Crystal. Este o husa foarte buna, deoarece are o grosime de doar 0.5 mm iar faptul ca este transparenta nu modifica dimensiunea si culoarea originala a telefonului.

Husa este foarte flexibila si usoara, ceea ce nu ingreuneaza telefonul si nici nu adauga masa conformatiei acestuia.

Caracteristicile principale oferita de aceasta husa sunt:

  • Un design ultra subtire, pe care nici nu il simt in buzunar
  • Este ultra usoara
  • Fabricata din silicon flexibil pentru a rezista cat mai mult
  • Protejeaza gadget-ul impotriva zgarieturilor
  • Montarea acestei huse este foarte facila
  • Husa este transparenta pentru a face vizibila adevarata culoare a telefonului

Este o husa superba, pe care abia astept sa o montez pe noul meu iPhone XR, atunci cand il voi achizitiona. Dar cum mai lipsesc putine zile pana la lansarea oficiala, este bine ca am facut acest pas pentru a-mi asigura bunastarea viitorului meu gadget.
Brand GSM este un magazin de incredere ce comercializeaza o gama foarte mare de accesorii pentru telefoane smart si iPhone-uri.
Pe site-ul lor, clientii pot gasi produse precum huse de telefoane, carcase, folii de protectie pentru display, incarcatoare, suporturi si accesorii audio.
Recomand, cu incredere, acest magazin online, deoarece produsele lor nu au concurenta.

Related posts

Cadouri ieftine si bune in timp rapid

stirile24

Imbracaminte pentru femei de la Matar!

stirile24

Essay-Capital.Net examination: prime agency to acquire papers asap & duly

marius