Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Adi Minune și soția, șpriț rosé la narghilea

Adrian Minune și simpatica lui soție, Cati, au luat cina, în weekend, la un local din zona de nord a Capitalei, iar CANCAN.RO a obținut imagini în exclusivitate. Cei doi soți nu au fost singuri, ci împreună cu șase prieteni apropiați. După ce s-au delectat cu preparate fine și cu un vin rosé de calitate, mesenii au fumat narghilea.

Cati Simionescu a stat la masă în dreapta soțului său și, după cum puteți remarca în imaginile obținute de CANCAN.RO, ei par că și-au asortat ținutele înainte să plece de acasă. Tricoul cu mânecă scurtă îmbrăcat de partenera de viață a lui Adi Minune este același pe care l-a purtat într-una dintre zilele din sejurul petrecut în Maldive la finalul anului trecut, după cum se poate vedea în colajul de mai jos.

(Nu rata: Adrian Minune, dezvăluiri fără perdea despre viața intimă. Care este cel mai ciudat loc în care a făcut amor)

Adi Minune, căutat la telefon în timpul cinei cu soția sa

După ce a luat cina, îndrăgitul manelist de 46 de ani a comandat o narghilea și, în timp ce el se bucura de aroma aleasă, partenera lui de viață a “tras” din țigara electronică. În timpul revederii cu prietenii, Adrian Minune a primit un apel și, preț de câteva minute, a vorbit la telefon.

Adi Minune a ieșit cu soția sa și câțiva apropiați la o terasă situată pe Șoseaua Nordului din București. Poza de album alături de Cati Simionescu a fost făcută în vacanța din Maldive, pe care au avut-o la finalul anului trecut © CANCAN.RO & Instagram

(Citește și: Cum l-a afectat pandemia de COVID-19 pe Adrian Minune: “A fost rău! Am plătit mai multe amenzi decât am cântat”)

Cati Simionescu, tot timpul alături de Adi Minune

“Eu sunt cea care le vede pe toate şi trebuie să le pun pe toate la loc. Adrian este pretenţios, îşi doreşte să trăiască frumos şi elegant. Cel mai des se întâmplă să nu cred ceea ce văd, a doua idee este că niciun bărbat nu ar face ceva ca soţia să vadă, dar orice ar face eu sunt inima şi sufletul lui”, a declarat soția lui Adrian Minune la un show care a rulat la Kanal D.

În urmă cu ani buni, celebrul manelist a vorbit despre infidelitate și a subliniat că mama celor trei copii este puternică și atentă să nu le lipsească nimic.

“Bărbaţii înşală din curiozitate. Fiecare bărbat a mai călcat strâmb, dar a avea o aventură de o noapte nu înseamnă că-ţi neglijezi familia. (…).

O femeie, odată ce a înşelat, nu o să mai aibă soartă niciodată. Eu, dacă intru într-o încăpere cu soţia mea, nu o arată nimeni cu degetul”, a spus Adi Minune în cadrul emisiunii “Poveștiri adevărate”.

(Află și: Cine a compus, de fapt, melodia “Of, viața mea” pe care Adrian Minune a făcut-o celebră. Florin Salam: “Costi trebuia să anunțe și el…”)

Adi Minune se numără printre cei mai bogați maneliști, alături de Dan Bursuc, Florin Salam și Nicolae Guță. De-a lungul carierei sale, cântărețul de 46 de ani s-a fotografiat alături de mai multe persoane publice de la noi, printre care se numără Elena Udrea, Ilie Năstase și actuala soție, Ioana, Lavinia Pîrva, Daniela Crudu, Simona Trașcă – după cum se observă în galeria foto a articolului. În cadrul unei ediții din 2015 a emisiunii “La Măruță”, Adi Minune a dorit să imortalizeze un moment din timpul întâlnirii cu Mihaela Rădulescu, aflată și ea în platoul de la Pro TV.

(Te-ar putea interesa: Bianca Drăgușanu a dat în judecată Poliția Capitalei, după petrecerea VIP din Herăstrău: “Au fost amendate 30 de persoane”. La party au fost Antonia, Alex Velea și Adrian Minune)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Dani Doboș, în proces cu fosta soție pentru o pensie incredibilă

Andreea

Tzancă Uraganu are gânduri serioase. I-a prezentat-o pe Marymar fetiței lui

Andreea

Cota 3: Selecțiile de azi sunt aici!

Andreea