Cele mai noi stiri online
Sport

Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret, a luat-o pe coajă de la un interlop

Jurnaliștii de la Fanatik dezvăluie, în exclusivitate, că Adrian Mutu, selecţionerul echipei naţionale de tineret, era la restaurantul libanez Mandaloun şi a primit o corecție fizică din partea lui Aurel al lui Caran. Totul s-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 01:00.

Din informaţiile Fanatik, Adrian Mutu s-a îmbătat şi a vorbit urât la masă, l-a jignit pe liderul cunoscutului clan din Pantelimon. Imediat, Caran s-a enervat, l-a scos afară din restaurant şi i-a dat doi pumni lui Mutu. În cele din urmă, “Briliantul” a fost salvat de mai mulţi apropiaţi prezenţi în restaurant.

Adrian Mutu a oferit în exclusivitate o reacție pentru Fanatik despre incident: „Nu am nevoie de așa ceva acum. Nu mă interesează bârfele de stradă…Nu vă dați seama ce scrieți…Mă știți bine, mă vedeți pe mine să iau bătaie? Sau să mă bat din postura de antrenor al Naționalei? Îmi faceți numai rău cu bârfele astea…sunați-l pe nașul meu, a fost cu mine în noaptea aia. Am intrat la „Mandaloun”, într-adevăr, să salut niște prieteni. Cineva a făcut o glumă proastă la adresa mea și i-am zis nașului să plecăm. Nu știu dacă am stat cinci minute…restul sunt can-canuri. Avem treburi serioase, să ne calificăm, meciuri importante, iar lucrurile de genul ăsta strică atmosfera din jurul Naționalei”, a declarat Adrian Mutu pentru Fanatik.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Islanda a decretat stare de urgență cu trei săptămâni înaintea meciului de baraj cu România

stirile24

Formula 1. Lewis Hamilton pleacă din pole position la Marele Premiu al Rusiei

stirile24

Mirel Rădoi după eșecul usturător cu Norvegia

stirile24