Cele mai noi stiri online
Actualitate

Aer conditionat

Aparatul de aer conditionat l-am achizitionat special pentru parintii mei, care sunt foarte batrani si mai conservativi de fel, dar asta nu inseamna ca nu ar fi dispusi sa incerce lucruri noi care vin din partea mea, macar eu sa pot avea o mica influenta, mai ales cand stiu cat se zbat cu caldura asta. Le-am facut eu personal masuratorile sa ma asigur ca nu vor aparea erori si astfel am comandat viitorul aparat de aer conditionat. Odata ce a venit si a fost gata montat, au fost foarte incantati ai mei. Pe loc le-a placut usurinta cu care functiona si era controlat, cat despre cheltuiala, le-am zis ca in timp abia vor vedea rezultate mai concludente, asadar va trebui sa mai astepte putin.
Peste un an am trecut iarasi pe la ei si mi-au povestit cat de incantati erau de aparat. Tatei ii trecuse tusea zgomotoasa de dimineata, aerul fiind de zece ori mai curat si mai racoros, iar mamei sensibilitatea de o capatase odaca cu racelile din cauza faptului ca era nevoita sa tina ami multe geamuri deschise sa se faca putin curent in casa. Tata mi-a povestit ca si inainte de a veni iarna, cand mai erau si zile ceva mai friguroase, au preferat sa aprinda aparatu de aer conditionat decat sa dea drumul la centrala sa mai ia timp pana ajunge la o temperatura, sa cosnume, si asta doar pentru o zi sau doua poate. M-am bucurat mult sa ii vad ca sunt de acord nu doar cu o idee venita de la mine, dar cu ceva…altfel decat stiau ei. In prezent au trecut trei ani iar ai mei se bucura in continuare de aparat, multumindu-mi de fiecare data cand ma mai prind ca vin pe la ei in vizita.
Din punctul meu de vedere, acest aparat de aer conditionat s-a dovedit a fi perfect, nu numai prin serviciile exceptionale, dar si prin faptul ca pentru cei mai in varsta, un aparat ce va functiona usor va fi mereu un aspect de care vor tine cont. Daca te-ai decis pe aceasta firma, iti recomand sa ramai la ea!

Related posts

Fara insecte in restaurant

marius

Lovitura fatala pentru Mihaita Nesu! Divortul de Maria s-a pronuntat cu minute in urma! Motivele sunt incredibile!

stirile24

Servicii descentralizate de consultanta

stirile24