Cele mai noi stiri online
Recomandari

Ai nevoie de un specialist in securitatea muncii? SmartFox.ro este ceea ce cauti

Ai nevoie de un inginer pentru protectia muncii, siguranta industriala si impotriva incendiilor in companie, dar nu poti gasi un bun specialist sau nu doresti sa-l angajezi direct in cadrul companiei? Cea mai rationala decizie in aceasta situatie va fi contactarea unei companii care ofera externalizarea protectiei muncii la companii, institutii si la unitatile industriale.

 

Specialistul in protectia muncii de la firma SmartFox, in baza unui contract, va indeplini aceleasi sarcini ca si personalul, dar cu o mai mare eficienta si costuri mult mai mici pentru compania ta. SmartFox ofera servicii de evaluare de risc de accidentare si de securitatea muncii, prin organizarea unui sistem eficient de respectare a securitatii industriale.

Ce avantaje ofera firma de protectie a muncii

Garantii. Cand lucrezi cu SmartFox, compania ta primeste garantii documentate privind documentarea corecta si responsabila  pentru securitatea muncii,  in conformitate nu numai cu legea privind protectia muncii, ci si cu standardele internationale.

 

Experienta. Nu ai doar un inginer individual de protectie a muncii in ceea ce priveste securitatea in munca, ci intreaga experienta a unei intregi echipe de specialisti. Datorita faptului ca specialistul in protectia muncii nu lucreaza cu o firma, ci cu mai multe, echipa SmartFox are o vasta experienta practica in rezolvarea diferitelor sarcini in domeniul protectiei muncii.

 

Prin externalizarea serviciilor, s-au confruntat cu diverse situatii – de la accidente industriale pana la inspectii efectuate de autoritatile de reglementare. Datorita numarului foarte mare de cazuri in care au fost oferite solutii pentru diverse probleme in domeniul protectiei muncii, securitatii muncii, al apararii civile si al sigurantei impotriva incendiilor, SmartFox a acumulat o vasta experienta.

 

Orientarea spre afaceri.  Obiectivul lor principal, este de a se asigura ca nicio problema de protectie a muncii si de siguranta, nu interfereaza cu functionarea normala a companiei. Inginerul in protectia muncii si securitatea muncii va face o evaluare de risc de accidentare, oferind solutii optime in ceea ce priveste costurile si riscurile pentru orice problema.

Related posts

Acesoriile Yello Tools

stirile24

Totul despre Dobanda Compusa si Inflatie

stirile24

De ce recomandam o vizita la Confidential ?

ovidiu