Cele mai noi stiri online
Actualitate

Alege MadVideo pentru o nunta de vis

Unul dintre cele mai frumoase momente ale vietii este casatoria alaturi de persoana iubita iar imortalizarea acestui moment trebuie sa fie facuta intr-un mod profesionist. MadVideo reprezinta cea mai buna solutie pentru imortalizarea celor mai frumoaste momente ale vietii, avand in componenta o echipa de videografi profesionisti, ce folosesc numai apratura de calitate si profesionala. MadVideo si-a pus bazele inca din 2009 prin Madalin Dumitru.

Daca esti in cautarea unui videograf nunta Bucuresti, nu ezita si acceseaza site-ul acestora unde vei gasi solutii pentru orice problema, alaturi de unul sau mai multi videgrafi profesionisti dintre cei 14 membrii. Astfel indiferent de solicitarile clientilor, cu ajutorul unui numar atat de mare se incearca impartirea acestora pentru a putea acoperii ca mai multe solicitari. Acestia dispun de aparatura de ultima generatie pentru a putea oferii clientilor o experienta unica.
Nu cu mult timp in urma, m-am hotarat sa o cer pe iubita mea in casatorie dupa mai bine de trei ani de relatie. Bineinteles ca a acceptat dupa care am inceput usor usor sa ne gandim la organizarrea nuntii. Fiind putin mai excentrici nu ne-am dorit sa avem o nunta traditionala, la fel ca restul lumii. Ne-am dorit ceva mai diferit mai simplu, fara prea multe formalitati fara imbracamnte la “4 ace” si asa mai departe.
Pe langa organizarea in sine, ne doream o echipa de fotografi/cameramani care sa imortalizeze acest moment intr-un anumit fel, care sa fie deschisi la lucruri diferite astfel incat sa avem siguranta ca filmarea nuntii se va desfasura intr-o maniera prieteneasca, naturala sa ii zicem asa dar si profesionala. Astfel dupa lungi cautari i-am gasit pe baietii de la MadVideo iar dupa ce le-am studiat proiectele anterioare, am ramas placut surprins si am zis “Gata, in sfarsit am gasit ceea ce cautam!”

Filmarea a iesit super bine, exact pe gustul nostru acestia intelegand perfect nevoile noastre. Multumim MadVideo pentru ca ne-ai ajutat la “pastrarea” acestei amintiri minunate!

Related posts

Zi decisiva in cutremuratorul caz al “smecherului cu BMW”! Ce se intampla la mormantul fetei ucise de beizadeaua lui Andronie!

stirile24

Povestea INCREDIBILĂ a femeii INVIZIBILE care s-a născut FĂRĂ AMPRENTE DIGITALE

stirile24

Tigari electronice ieftine

stirile24