Cele mai noi stiri online
Lifestyle

Alegerea costumelor pentru barbatii spraponderali

Evenimentele deosebite care necesita tinute elegante exista atat in viata persoanelor cu o statura atletica, cat si a persoanelor cu un surplus de kilograme sau o conformatie a corpului mare, fie din punct de vedere al inaltimii, fie al greutatii. Astfel, se impune existenta de costume barbati marimi mari pentru a putea oferi tuturor posibilitatea de a purta haine elegante si de a se prezenta corect la o ocazie.

Barbatii supraponderali au nevoie de imbracaminte atent aleasa pentru a nu-i defavoriza, ci pentru a se incerca, pe cat posibil, evitarea crearii unui look neavantajos. In alegerea unui costum trebuie sa tina cont de cateva detalii esentiale: sunt importante culorile ce ii avantajeaza statura, modelul costumului trebuie adaptat dorintelor, dar si conformatiei fizice, iar lungimea acestuia trebuie sa fie in conformitate cu dimensiunile corpului. In cazul in care lungimea sacoului sau a pantalonului este mai mare decat dimensiunile mainilor/ picioarelor este obligatoriu modificarea acestora la croitorie sau orientarea spre alte costume barbati marimi mari.

Costumul trebuie sa-ti permita sa te misti cu usurinta

Costumul pe care un barbat il poarta, indiferent de constructia corpului si aspectul fizic, trebuie sa ii permita acestuia sa realizeze miscari cu usurinta si nu sa se simta captiv in propria imbracaminte. Desi se spune ca purtarea unui costum este incomoda, acest fapt nu este tocmai adevarat, ci este dependente de anumite variabile, precum frecventa cu care barbatul obsinuieste sa poarte un costum. Chiar si in cazul costumelor confectionate cu marimi mari pentru barbati, daca acestia sunt obisnuiti cu purtarea costumelor si daca si le insusesc, aspectul si atitudinea vor fi naturale.

De asemenea, barbatii care adopta mai des acest stil sau care aleg ca evenimentele la care merg sa fie abordate cu costume diferite, nu mai au probleme in gasirea de magazine care sa comercializeze costume pentru barbati in marimi mari deoarece vor sti exact punctul de plecare spre gasirea celui mai potrivit costum. In cazul opus, in care nu sunteti mare cumparator de costume si aveti o garderoba restransa, care nu vi se mai potriveste si va doriti reinnoirea acesteia prin achizitionarea unui costum nou, trebuie sa va inarmati cu rabdare si calm pentru a va putea folosi energia in cautarea costumului cel mai potrivit. In acest sens, puteti vizita atat site-uri, cat si spatii comerciale propriu-zise in care sa cautati ceea ce va doriti cu adevarat, pentru ca variante exista si sunt la indemana tuturor, important este sa va mentineti atitudinea pozitiva cu privire la acest aspect.

Related posts

Ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei adevarate „business woman”

ovidiu

3 idei de locuri si preparate culinare pentru un picnic cu prietenii

ovidiu

Calatoriti des in strainatate? Aveti grija la factura de telefonie!

ovidiu