Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Alex Bodi, chef după chef în arestul la domiciliu. La ultima “întrunire”, ar fi dat 20.000 de euro numai pe lăutari

Măsurile preventive impuse de autorități în mega-dosarul de proxenetism și trafic de persoane par să nu-i dea prea mari bătăi de cap fostului soț al Biancăi Dăgușanu. De când e arestat la domiciliu, Alex Bodi bifează party după party. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini savuroase.

Cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a părăsit arestul IPJ și s-a instalat confortabil în luxoasa vilă din Pipera, unde a fost plasat în arest la domiciliu. Măsurile preventive nu par să îi creeze prea multe probleme în viața de zi cu zi controversatului afacerist din Mediaș.

”Pușcărie” de lux

De când se află în arestul la domiciliu, unul de lux s-ar putea spune, Alex Bodi pare că o ține tot într-o petrecere. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și amicii săi bifează party după party.

Imaginile primite recent pe celebra adresă pont@cancan.ro sunt dovada clară a vieții aparent fără griji de care Alex Bodi se bucură în vila sa din Pipera, acolo unde este arestat la domiciliu. Ca-n vremurile bune, Alex Bodi se ”tratează” cu narghilea, băuturi fine și se distrează pe muzica celor mai vestiți lăutari din România. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU EXPLICĂ ÎN CE STADIU ESTE RELAȚIA EI CU GABI BĂDĂLĂU + CE LEGĂTURĂ MAI ARE CU ALEX BODI. “NU TOT CE ZBOARĂ SE MĂNÂNCĂ”)

Alex Bodi, chef de chef în arest la domiciliu

A chemat lăutarii acasă

În urmă cu doar câteva zile, Alex Bodi a mai bifat o mega-aroganță. La unul dintre chefurile din vila din Pipera, atmosfera a fost animată de maneliști celebri, precum Florin Salam, Elis Armeanca și Tzancă Uraganul. Distracția din ”pușcăria de lux” l-ar fi costat pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu o mică avere. Potrivit unor zvonuri din anturajul afaceristului din Mediaș, Alex Bodi ar fi scos din buzunar peste 20.000 de euro, doar pentru artiștii invitați. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, REACȚII ACIDE LA ADRESA VIITOAREI SOȚII A LUI ALEX BODI: “VEDETA DIARIA”. IMAGINILE PUBLICATE DE FOSTA PREZENTATOARE I-AU UIMIT PE MULȚI)

Alex Bodi este plasat în arest la domiciliu și nu are voie să discute cu anumite persoane

Proces cu fosta soție

Alex Bodi pare că vrea să regleze „conturile” cu fosta sa soție, după ce aceasta ar fi fost martoră în dosarul de proxenetism în care este anchetat.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a deschis o acțiune în instanță, pe rolul judecătoriei din Mediaș, ce are ca obiect stabilire domiciliu minor, iar în dreptul pârâtului figurează numele Iuliei Sălăgean. Aparent, ”fostul” Biancăi Drăgușanu ar vrea ca fiica lui să locuiască alături de el, în vila din Pipera.

”Nu este deloc adevărat, sunt niște speculații cum că ar exista vreun război între mine și Iulia. Total greșit și faptul că eu vreau să-i iau fata, nu am de ce să-i iau fata! Când am divorțat, au fost puse anumite condiții, iar acum, că s-au mutat la București și au schimbat domiciliul, aș vrea să restabilim anumite reguli referitoare la domiciliul fetiței și obligațiile mele.

Pe lângă faptul că am avut un mic incident, noi nu ne aflăm în vreun conflict, chiar mi-a dat fetița când au fost finii mei să o ia. Eu plătesc pensia în continuare și totul va decurge cum se va stabili din punct de vedere juridic, cu acordul nostru”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Oana Roman, mărturii sfâșietoare cu lacrimi în ochi: “Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc”

Andreea

Coronavirus România 11 februarie. A fost făcut anunțul! Câți oameni au murit

Andreea

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Andreea