Cele mai noi stiri online
Auto

AMS Otopeni – mobilitate la un zbor distanta

Ai nevoie de confort si mobilitate, dupa un zbor lung si obositor, pentru a vizita Bucurestiul asa cum iti doresti?

Nimic mai simplu: apeleaza la cei de la AMS Rent A Car Otopeni!

Prezenta pe piata de profil de peste 12 ani, AMS Rent A Car va pune la dispozitie o flota de masini cu o vechime cuprinsa intre 1 si 3 ani, in care se regasesc autoturisme potrivite oricarui tip de sofer si oricarui tip de dorinta , gata sa satisfaca chiar si cele mai ridicate exigente.

Serviciile oferite de profesionistii de la AMS constau in inchirierea de autovehicule pe perioade scurte, medii si lungi, acestea incluzand:

 1. Livrarea si returnarea autovehiculelor la/de la adresa indicata;
 2. Livrarea se face dupa o inspectie detaliata a autovehiculului pentru a asigura un nivel de siguranta ridicat si confort in exploatare;
 3. Management complet al flotei (asigurari, impozit, rovinieta, ITP, revizii, etc);
 4. Livrarea se face cu rezervorul plin si autovehiculul spalat interior/exterior;
 5. Asistenta rutiera si telefonica 24/24 pentru autovehiculul inchiriat;
 6. Inlocuirea autovehiculului in caz de imobilizare;
 7. Oferta optimizata nevoilor de business.

Toate autoturismele disponibile pentru inchiriere in Otopeni si in zona inconjuratoare au o vechime cuprinsa intre unu si trei ani si au reviziile facute la timp, pentru ca accentul in aceasta firma este in principal pus pe siguranta dumneavoastra.

Indiferent de durata de timp pentru care trebuie sa inchiriati o masina, va veti bucura de o placuta si confortabila si de o serie de optiuni suplimentare, cum ar fi scaune pentru copii, navigatie GPS si multe altele.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti tipul de masina dorit si perioada in care veti avea nevoie sa inchiriati masina, iar de restul se ocupa profesionistii de aici.

AMS Rent A Car va poate livra masina aleasa direct la aeroport sau va puteti deplasa la cartierul general si o puteti lua singur.

Un aspect destul de important pe care trebuie sa il cunasteti atunci cand planuiti o calatorie sunt avantajele pe care le puteti avea atunci cand intentionati sa inchiriati o masina:

 1. Economisiti timp; 
 2. Economisti bani: spre deosebire de transportul cu taxiul de la aeroport, suma achitata pentru combustibilul masinii inchiriate va fi cu mult mai mica decat cea a cursei mentionate anterior. Atunci cand folosesti serviciile rent a car poti alege o masina in functie de o serie de aspecte incadrate intr-un buget bine stabilit;
 3. Libertatea de a calatori in siguranta in afara orasului;
 4. Dispuneti de tot confortul pe care vi-l poate oferi, calatoria, in sine, cu masina.
 5. Posibilitatea returnarii rapide a masinii fara a va face prea multe griji; angajatii firmei se pot deplasa la fata locului pentrua prelua masina.
 6. Asigurarea masinii si a reviziei acesteia sunt deja facute in momentul in care preluati masina de la AMS Rent A Car;

Aveti nevoie de o companie de inchirieri masini in Otopeni?

Nu treceti cu vederea compania AMS Rent A Car, compania care va ofera autoturisme sigure si confortabile, la preturi rezonabile.

Related posts

Powerful BMW E30

stirile24

Doua masini electrice prezente la standul Kaufland E-Rally Team de la Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018, Trofeul Sinaia

marius

Vanzari auto la targul din Vitan

stirile24