Cele mai noi stiri online
Entertainment

ANTONIA, goală printre aşternuturi! Imagini sexy cu artista, aşa cum numai Alex Velea a văzut

Antonia este una din cele mai sexy mămici ale momentului, iar silueta ei confirmă acest lucru. La nici trei luni de la cea de-a doua naştere, cântăreaţa şi-a afişat corpul lipsit de imprefecţiuni, într-una din cele mai sexy filmări. 

Antonia le-a oferit o surpriză tuturor admiratorilor ei şi a făcut public un clip video în ipostaze extrem de sexy. Îmbrăcată sumar, cu un pulover scurt şi doar o pereche de bikini minusculi, artista s-a lăsat fotografiată în ipostaze incendiare.

Asemenea unei gazele, Antonia şi-a dezvăluit picioarele şi posteriorul lungi şi tonifiate, dar şi abdomenul plat, lipsit de imperfecţiuni.

În data de 27 decembrie, Antonia a devenit mamă pentru a doua oară şi l-a adus pe lume pe Dominic, băieţelul pe care îl are cu Alex Velea. Atât în timpul sarcinii, dar şi imediat după naştere, artista s-a mândrit cu un trup lipsit de cusur şi de kilograme în plus.

Sursa: [SpyNews]

Related posts

Cum strică Dan Bursuc botezul fiicei lui Beyonce de România!

stirile24

“Ce frumoasa-i dragostea, cand esti tu in preajma mea!” Gestul cu care Florin Salam a topit-o de tot pe viitoarea sotie!

stirile24

A pornit totul de la un WEBCAM! Cum și-a găsit un fotbalist celebru noua iubita

stirile24