Cele mai noi stiri online
Actualitate

Anunţul care îi va bucura pe toţi şoferii

Mai mult de 50 la suta. Cu atat considera miliardarul canadian Murray Edwards, presedintele lui Canadian Natural Resources ca va scadea pretul petrolului de la cota de pret detinuta in prezent, citim in publicatia Business Insider.

Preţul petrolului s-ar putea prăbuşi

Vorbind pentru publicatia canadiana de business Financial Post, Edwards spune a pretul petrolului ar putea ajunge spre 30-40 de dolari barilul. “A mai ajuns la 35 de dolari barilul in 2008 pentru o scurta perioada de timp”, a precizat el.

“Intr-o anumita perioada pot exista fluctuatii atunci cand preturile variaza sub o cota preconizata” spune Murray Edwards. El precizeaza insa ca daca pretul petrolului ajunge la 30 sau 40 de dolari pe baril, acest lucru ar trebuie sa se produca pentru o foarte scurta perioada de timp.

“O buna tema de discutie este unde se stabilizeaza pretul. Daca este vorba despre zona 70-75 de dolari, aceasta nu este chiar rea pentru un echilibru al pretului, o perioada de timp i care se va crea o balanta intre cerere si oferta”, spune magnatul canadian.

Vineri, pretul petrolului West Texas Intermediate s-a situat in jurul valorii de 66 de dolari barilul, in scadere cu 8 dolari fata de inceputul saptamanii, dupa ce OPEC a anuntat ca va pastra cotele de productie existente si va opera doiar mici ajustari.

Sursa :  www.romaniatv.net

Related posts

Stay Healthy By Eating According To Your Blood Type

eduard

Vacanta de vis pe o nava de croaziera

stirile24

Kaufland România anunță în premieră serviciul de livrări rapide la domiciliu printr-un parteneriat cu Glovo

marius