Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Anunțul de ultimă oră al graviduței Monica Roșu: ”Emoții pentru marea întâlnire!” / ”Naștere ușoară!”

Monica Roșu este gata să devină mămică pentru prima dată. Gravidă în nouă luni, fosta gimnastă și-a anunțat fanii, la final de săptămână, că este pregătită să nască. A recunoscut că are emoții pentru marea întâlnire!

Monica Roșu a dat vestea pe Instagram, unde în dreptul unei fotografii în care apare zâmbind și alături de un urs de pluș destinat celui care în curând va vedea lumina zilei a inserat câteva rânduri: ”E vineri, închei săptămâna cu zâmbetul pe buze și cu emoții pentru marea întâlnire! Time fly so fast”. A primit imediat zeci de mesaje în care i se urează, repetativ, ”Naștere ușoară și Doamne ajută!”. (CITEȘTE ȘI: MONICA ROȘU VA FI MĂMICĂ DE FETIȚĂ! CE I-A PREGĂTIT, DE PE ACUM, FOSTA GIMNASTĂ + CE NUME VA AVEA)

În final de an trecut, Monica Roșu își lăsa impresiile tot pe Instagram: ”2020 chiar dacă ai fost ciudat din multe puncte de vedere, nouă ne-ai adus cea mai mare bucurie, iar pentru îți suntem recunoscători. 2021, te așteptăm cu mare nerăbdare, cu sperantă, încredere și iubire!” Iar acum, se pare, marele moment a venit, când Monica Roșu și iubitul ei vor deveni, în premieră, părinți.

Monica Roșu, anunț în direct la tv că este însărcinată

În luna septembrie, Monica Roșu anunța, în premieră la Vorbește Lumea, că este însărcinată. Fosta gimnastă a dezvăluit atunci, între altele, cum va naște, dar și cum a aflat că va aduce pe lume primul copil. (NU RATA: E ÎNSĂRCINATĂ! CUM ȘI-A PĂCĂLIT MONICA ROȘU FANII CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ. IMAGINILE CARE AU DAT-O DE GOL GALERIE FOTO)

Monica Roșu și iubitul ei Vlad au conceput ”urmașul” pe timp de pandemie, ”în alertă”, cum avea să spună viitoarea mămică. A povestit cum Vlad a așteptat pe canapea, când au intrat în casă după ce se întorseseră de la mare. Ea cumpărase testul de la farmacia de pe colț și direct în baie s-a dus apoi și a aflat marea veste: era însărcinată. ”Mă întorceam de la mare și am avut niște senzații ciudate. M-am dus la farmacie să iau test. Vlad m-a văzut cu testul. L-am facut, am văzut că au apărut cele două liniuțe. Am rămas singură în baie și nu spuneam nimic. M-am dus cu testul în living, unde mă aștepta. E adevarat? Se pare că da. Asta a fost!”, a povestit Monica Roșu. „O să nasc așa cum îmi va recomanda medicul. Nu exclud nici varianta de a naște natural, dar nici varianta de a naște prin cezariană. Probabil că vom vedea cum va decurge sarcina. Mai așteptăm. Momentan nu sunt 100% hotărâtă. Aș înclina către cezariană, dar dacă totul este bine, luăm în calcul și varianta de a naște natural”, a spus fosta gimnastă.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Petreceri cu vedete, “sparte” de Poliție Printre „ilegaliști” s-au numărat Adrian Minune, Alex Velea, Antonia, Puya ori Bianca Drăgușanu

Andreea

Grecia și Spania, dispuse să primească doar turiști vaccinați anti-COVID în 2021

Andreea

Vestitul Șchiopu’ din Vaslui a dat de pământ cu un taximetrist și l-a băgat în spital!

Andreea