Cele mai noi stiri online
Recomandari Servicii

Aparatele pestrepeller – arma mea secreta impotriva gandacilor

Aparatele pestrepeller – arma mea secreta impotriva gandacilor

Mi s-a intamplat de multe ori sa vin seara acasa si sa ma bag in pat, sperand la un somn odihnitor. Problema aparea intotdeauna in momentul in care stingeam lumina si eram pe care sa adorm. Exact in momentul cel mai prielnic somnului, cand nu se mai auzeau nici boxele vecinilor de la parter urland (desi a trecut demult de miezul noptii), nici plansetele isterice ale bebelusilor de la etajul inferior, si sunt gata-gata sa adorm, un bazait puternic ma trezeste.

Aparatele pestrepeller – arma mea secreta impotriva gandacilor
Aparatele pestrepeller – arma mea secreta impotriva gandacilor

Acela este momentul in care toata oboseala de peste zi se strange si simt as intoarce casa cu susul in jos doar ca sa indepartez sunetul acesta extrem de enervant. Decat sa stau si sa prind fiecare insecta in parte (pentru ca, evident, nu este numai una, intotdeauna se aduna mai multe), prefer sa folosesc un aparat pestrepeller, un obiect extrem de important pe care l-am descoperit acum putin timp si fara de care nu as mai putea sta linistita in casa. In plus, il iau mereu cu mine fie ca ma duc in vacanta, fie ca merg la tara.

Un aparat pest repeller gandaci emite ultrasunete si unde electromagnetice ce parcurg intreaga instalatie electrica a casei, creand un camp electromagnetic ce afecteaza sistemul nervos al gandacilor (dar si al rozatoarelor!) ce se ascund in cele mai mici crapaturi ale peretilor, tocariei sau intre deschizaturile geamurilor sau usilor. Este un lucru stiut ca gandacii, odata ce patrund in case, isi lasa ouale, iar acestea vor crete si vor deveni la randul lor daunatori extrem de stresanti. Prin urmare, am ales sa pastrez acest tip de protectie pe tot parcursul anului. Partea buna este ca aparatele pest repeller nu sunt toxice pentru oameni sau animalele de companie si pot fi folosite tot anul.

Related posts

Echipeaza-te cu Ceasmania!

marius

kit-uri cu instalatii gpl

stirile24

Andrei Ursachi un adevarat Bussines Angel

stirile24