Cele mai noi stiri online
Actualitate

Apartamente cu 2 camere in Bucuresti!

Ansamblul Rezidential GREENFIELD

DE CE AI CUMPARA UN APARTAMENT CU 2 CAMERE IN BUCURESTI?

Ai avea mai multe motive pentru care ai putea cumpara un apartament cu 2 camere in Bucuresti, cum ar fi:

– Doresti sa oferi familiei tale o locuinta speciala, unde sa se poata bucura cat mai mult de beneficiile locuirii in mijlocul naturii

– Esti student si ai nevoie de un un apartament in care sa stai pe perioada facultatii

– Vrei sa investesti banii intr-un apartament pentru a i-l inchiria

– Esti un om de afaceri si ai nevoie de un apartament in capitala, cu acces facil in zona de business din nordul capitalei

Mai sunt multe alte motive pentru a cumpara un apartament cu 2 camere in Bucuresti, iar ansamblul rezidential GREENFIELD are oferte pentru toate gusturile si posibilitatile, de la apartamentele cu gradina situate la parter la cele de la etaj cu terase generoase.

CE AVANTAJE AI DACA ACHIZITIONEZI UN APARTAMENT CU 2 CAMERE IN BUCURESTI?

Ati auzit vreodata de silvoterapie? Ei bine silvoterapia este terapia care se bazeaza pe proprietatile padurii in vindecarea bolilor. Dupa cum se stie din trecut, arborii genereaza energie pozitiva , principii volatile cu efect benefic asupra psihicului uman. Din aceasta cauza ansamnblul rezidential GREENFIELD este o locatie recomandata pentru cei ce doresc sa se protejeze de stres, sa ofere copiilor un cadru natural de dezvoltare, intr-o zona protejata de poluare si zgomot, prin pozitionarea privilegiata intr-o zona inconjurata de padurea Tunari si Baneasa, pe drept cuvant Greenfield este Cartierul imbratisat de padure.

Un alt avantaj este creditul ipotecar ”Prima Casa ”, aparamentele noi de 2 camere si 3 camere din Greenfield se incadreaza la achizitionare prin acest program de creditare.

Posibilitatea practicarii sporturilor si exercitiilor in aer liber este un atu al rezidentilor din Greenfield. Nu uitati, sportul si exercitiile in aer liber iti mentin mintea si corpul sanatos.

Apartamentele noi de 2 camere din ansamblul rezidential GREENFIELD au finisaje de calitate superioara, doar materiale de ultima generatie, totul sub conceptul de apartamente bine facute.

IN CE ZONA SE AFLA ANSAMBLUL REZIDENTIAL GREENFIELD?

Este situat in sectorul 1, in Padurea Baneasa din Bucuresti, intr-un loc binecuvantat de natura, perfect pentru iubitorii de liniste si natura care vor sa locuiasca in capitala.

CE PRET ARE UN APARTAMENT?

Pretul variaza in functie de numarul de camere si de suprafata apartamentului, pretul pentru un apartament nou de doua camere fiind de aproximativ 54 000 de euro, un pret mic avand in vedere facilitatile oferite de ansamblul rezidential si zona in care acestea sunt amplasate.

Acum aveti toate motivele pentru a va muta in Greenfield!

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Related posts

Samsung sărbătorește primii 50 de ani de istorie cu lansarea Samsung QLED 2019 în România

marius

Starea copilului scos din put s-a ameliorat. Astazi va fi transferat de la Terapie Intensiva la sectia de Pediatrie

stirile24

Zi decisiva in cutremuratorul caz al “smecherului cu BMW”! Ce se intampla la mormantul fetei ucise de beizadeaua lui Andronie!

stirile24