Cele mai noi stiri online
Actualitate

Apartamente in regim hotelier in Bucuresti

stiri

Apartamente in regim hotelier in Bucuresti

Ce inseamna cazare intr-un apartament in regim hotelier?
Pai in primul raund cazare in regim hotelier este un serviciu destul de nou aparut , existenta acestuia fiind abia dupa anul 1995 si reprezinta o noua alaternativa pentru cazare intr-un aparatament fie ca este pentru o perioada scurta de timp sau pentru mai mult timp . Acest serviciu semnifica gazduirea persoanelor pe o anumita perioada de timp in regim hotelier si deasemenea inseamna punerea la dispozitia acestora a intregului imobil unde se vor caza, ei beneficiind de toate dotarile unui apartament, chiar daca este vorba de o perioada scurta de timp.
Sa va povestesc cum am facut cel mai important pas din viata mea si ce treaba are regimul hotelier aici. Eu si sotul meu , ne-am cunoscut cand eram amandoi clasa a 7a in scoala generala si am ramas impreuna pana in prezent . Dupa absolvirea liceului am hotarat amandoi sa urmam aceeasi facultate si sa ne gasim un loc de munca in acelasi domeniu doar pentru a putea petrece mai mult timp impreuna si plecarea la facultate sa nu impiedice ca relatia noasta sa continue sau sa ne distanteze. Noi doi suntem dintr-o alta regiune a tarii iar facultatea la care ne-am dorit atat de mult sa mergem se afla in capitala , un mediu total diferit fata de cel in care ne aflam si asa am hotarat sa ne mutam impreuna si sa ne facem o familie din momentul in care vom fi un cuplu in adevaratul sens al cuvantului , adica sa stam in aceeasi casa , sa dormim in acelasi pat si sa plecam amandoi o data spre munca iar in cazul nostru spre facultate , intr-un cuvant sa invatam sa convietuim impreuna . Cea mai mare problema a fost gasirea unui loc in care sa stam , caminul pentru noi nu a fost a , niciodata o optiune si asta din cauza conditiilor care nu erau tocmai avantajoase , banii nu ne permiteau sa ne cumparam un aparament sau chiar o garsoniera , pentru ca sa fim seriosi de unde sa dispuna niste copii abia iesiti de pe bancile scolii de atatia bani pentru un simplu aparatement care pentru unii nu inseamna mare lucru. Am hotarat sa ne inchiriem ceva , parintii nostri desi au fost foarte sceptici in a ne muta impreuna si sa ne luam viata in dinti amandoi , au fost de acord sa ne ajute cu o suma de bani si sa contribuie la platirea chiriei.
Dar se pare ca niciun apartamen sau garsoniera nu era pe placul nostru , conditiile inferioare erau cele care nu ne conveneau si asta nu pentru ca eram noi pretentiosi ci chiar erau foarte inferioare conditiile. Asa ne-am hotarat sa ne luam o garsoniera intr-un regim hotalier si sa ne cazam acolo , am fost foarte incantati si era exact asa cum visam noi sa fie , era ca si cum ar fi fost a noastra , totul imobilul a fost pus la dispozitia noastra si nu ne-a lipsit nimic . Preturile au fost foarte bune si serviciile au fost unele de cea mai buna calitate , pot spune ca am fost cei mai rasfatati clienti de acolo. Recomand cu cel mai mare drag cazarea intr-un regim hotelier chiar daca sederea te va fi una de scurta durata , cu siguranta nu vei regreta.

Related posts

Povestea laptopurilor HP

ovidiu

PLAGIARISM

marius

“Te iubesc cat e Oltul de lung”, dar declaratia asta de dragoste nu l-a ajutat la nimic! Cum i-a sfaramat iubita lui!

stirile24