Cele mai noi stiri online
Lifestyle

Art Studio angajeaza modele de videochat

Studioul de videochat Art Studio s-a infiintat acum mai bine de zece ani in Bucuresti, timp in care a lucrat cu sute de modele din toate colturile tarii, care au devenit femei puternice, increzatoare, cu putere financiara si experienta de viata.
Ce implica un job in videochat
Noi credem ca videochatul este un job ca oricare altul. Implica, la fel ca alte joburi, seriozitate, punctualitate, putere de munca, dorinta de afirmare si multe alte calitati care se pot dobandi pe parcurs. Mai mult de toate, este un job 100% legal, practicat de multe tinere care cauta o rampa de lansare catre o viata mai buna.
Echipa Art Studio a ajutat multe modele sa se remarce si sa-si gaseasca drumul in viata. Am fost si suntem alaturi de toate modelele noastre, oferindu-le sprijin logistic, training specializat, sfaturi pretioase si chiar prietenie. Tinem foarte mult ca fetele care se angajeaza la studioul nostru sa vina cu placere la munca, sa invete cat mai mult si sa castige atat cat si-au propus.
Ce calitati trebuie sa aiba un model de videochat
Evident, este foarte important si cat de pregatite sunt fetele pentru acest job si cat sunt de motivate sa reuseasca. In general, modelele care ajung in top sunt frumoase, inventive, comunicative, vesele si ambitioase.
De ce sa alegi Art Studio
Studioul nostru are foarte multa experienta in domeniu, ceea ce ne permite sa cunoastem toate dedesubturile acestei meserii si tot ce trebuie sa faci pentru a avea succes. In plus, suntem o echipa foarte simpatica, formata din tineri ambitiosi si inteligenti, alaturi de care vei invata sa muncesti dar si sa petreci.
Daca te recunosti in descrierea de mai sus, poate n-ar fi rau sa ne dai un semn la 0765 328 543 sau un mail la hello@artstudio-bucuresti.ro. Noi te vom contacta cat mai curand pentru a stabili un prim interviu. Abia asteptam sa ne cunoastem si sa lucram impreuna. Vrem sa ne intregim cat mai curand echipa si sa ne bucuram impreuna de succes.

Related posts

Îmbracă-ţi vacanţa în haine noi

ovidiu

Remedii naturiste pentru escare

razvan

Alegerea costumelor pentru barbatii spraponderali

razvan