Cele mai noi stiri online
Actualitate

ArtAntik oferă produse de marcă, valoare şi calitate recunoscute pe plan internaţional

ArtAntik este importator oficial şi distribuitor autorizat în piaţa românească a peste 100 de mărci internaţionale de bijuterii, arta vizuală, arta decorativă, orologerie, mobilier şi colecţii. În prezent, compania oferă clienţilor produse certificate original prin intermediul magazinelor din întreaga ţară. Patru concepte de magazine specializate în vânzarea asistată a ceasurilor şi îşi aşteaptă pasionaţii de orologerie şi bijuterii de lux.

ArtiAntik, un magazin de antichități online este, de asemenea, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa retail-ului din domeniul produselor de parfumerie şi îngrijire.

MISIUNE

ArtAntik oferă produse de marcă, valoare şi calitate recunoscute pe plan internaţional, care se regăsesc în cele mai recente colecţii prezentate la principalele târguri şi expoziţii internaţionale de profil.

VIZIUNEA

Este de a păstra calitatea de lider în piaţa importului şi distribuţiei de ceasuri şi bijuterii.

VALORI

Urmând o perfecţionare continuă, echipa ArtAntik îşi îndeplineşte misiunea identificându-se cu valorile companiei:

  • Atitudine orientată către client

Succesul dobândit odată cu experienţa acumulată ca participant activ pe pieţele interne şi internaţionale este confirmat de gradul de satisfacere profesională a clienţilor şi partenerilor noştri. Construim relaţii de afaceri bazate pe respect, profesionalism şi excelentă.

  • Calitate

Valoarea calitativă a produselor pe care ArtAntik le oferă este certificata de normele europene urmărite cu stricteţe de partenerii noştri externi şi garantată de companie, prin serviciile post vânzare de care beneficiază toţi clienţii.

  • Performanţă

Venim în întâmpinarea nevoilor partenerilor noştri cu produse şi servicii de calitate. Asigurăm o comunicare eficientă şi un feed-back constructiv. Suntem receptivi şi flexibili în relaţiile de afaceri pe care dorim să le construim. Toate acestea reprezintă pentru noi criterii pentru atingerea performanţelor pe care le avem ca obiectiv.

  • Inovaţie

Spiritul de inovaţie ne-a permis să creăm pentru clienţii noştri un magazin specializat în vânzarea asistată a bijuteriilor, artei vizuale, artei decorativei, orologerie, mobilierului şi colecţiilor, ce urmează valorile organizaţionale.

Related posts

Cum te ajuta sigiliile de securitate

ovidiu

Pantofi pentru barbati

stirile24

Lovitura fatala pentru Mihaita Nesu! Divortul de Maria s-a pronuntat cu minute in urma! Motivele sunt incredibile!

stirile24