Cele mai noi stiri online
Sport

Atac devastator la adresa lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, selecționerul de 39 de ani al naționalei de seniori a României, a fost ținta celui mai dur atac de până acum, în contextul ratării calificării la turneul final al Euro 2020 și a celor trei eșecuri consecutive înregistrate de tricolori în Liga Națiunilor.

Marcel Pușcaș a declarat că Mirel Rădoi nu este acum altceva mai mult decât o ”imagine” și că nu era nimerit pentru o astfel de provocare. “Dacă Isăilă ar fi avut același parcurs ca Rădoi la naționala de tineret ar fi fost adus la prima reprezentativă? Nu! Rădoi a fost peste Isăilă că fotbalist, dar nu neapărat că antrenor. Ce anume ai ales ca selectioner? O imagine! Și atunci nu te poți aștepta la alte rezultate cu o imagine… Acesta meserie nu se învață pocnind din degete!

Nu ai BAC, nu ai licență PRO, nu ai citit două cărți! Dacă nu ai BAC-ul luat de la 18 de ani, de când a terminat liceul, până la 37 de ani, înseamnă că nu prea ți-au trecut cărți prin mâna!”, a spus Pușcaș, la Pro X.

Marcel Pușcaș spune și de ce Rădoi nu a reușit să se impună ca selecționer. ”Nu spun că ele (n.r. – cărțile) sunt esențiale, dar sunt necesare. Ai jucat fotbal, ai învățat de la alții… Un ‘urechist’, un lăutar! Că lăutarul asta face. El nu a terminat Conservatorul, dar cânta pe la nunți și petreceri și e aplaudat. Când e nevoie să intri în profunzime, în psihologie sau pedagogie și e nevoie de decizii rapide, te formează și cărțile! Nu poți spune că te-a antrenat Olăroiu 7 ani de zile și aplici ce ai învățat de la el cu Islanda. Iată că nu ține”, a concluzionat Marcel Pușcaș.

Sursa foto: frf

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Finala Cupei României nu se mai joacă la Craiova

stirile24

Când va fi inaugurat noul stadion “Steaua”

stirile24

Echipa feminină a României, campioană europeană la tenis de masă pentru a cincea oară

stirile24