Cele mai noi stiri online
Servicii

Avantajele unui covor pentru exterior

Chiar daca majoritatea covoarelor sunt facute pentru a fi asezate pe podeaua din interiorul casei sau al unei cladiri, este benefic sa detinem si covorase exterior sau pesuri pe care sa ne stergem pantofii inainte de a intra intr-o cladire. 

Pe site-ul covoare-profesioanle.ro gasim o gama vasta de covorase interior, covorase exterior, covorase Horeca sau covorase dezinfectante. Acest furnizor are un portofoliu extins de clienti in Romania, care au cumparat atat covoare profesionale pentru domeniul industrial sau medical, cat si firme mici care au apelat la gama de covorase interior pentru a infrumuseta interiorul restaurantului sau al magazinului.

Covorasul de la intrare, cunoscut si sub denumirea de pres, este primul accesoriu care intampina si decoreaza un spatiu de locuit. Amplasat in fata unui magazin, a unei unitati publice sau a unei case, un covoras exterior trimite intotdeauna vizitatorilor o imagine pozitiva a locului. Rolul sau este practic, deoarece pastreaza murdaria pentru a va pastra interiorul curat. Covorasul de la intrare ofera, de asemenea, oaspetilor nostri convingerea ca vor descoperi o atmosfera ingrijita si calda. Veti obtine o afacere buna, optand pentru achizitionarea unui covoras de intrare.

Amplasat in interior si in exterior, covorul de intrare mentine podelele din jur cat mai curate posibil. Este conceput pentru a rezista la vremea, praful si gunoiul lasate de vizitatorii care ne calca ragul. S-ar putea chiar, fara sa gresim, sa ii dam numele de: „Stergator pentru talpa pantofilor”. Prin urmare, contributia sa la o buna igiena a mediului in care lucram sau locuim nu trebuie neglijata. Cu stergatorul de picior, veti petrece mai putin timp pentru intretinerea spatiilor. 

Desi toate covorasele de intrare au avantajul de a fi durabile si de calitate buna, recomandam institutiilor publice sa aleaga o rogojina pe o structura din aluminiu. De fapt, acoperirea antiderapanta din aluminiu face covorul stabil chiar si pe vreme ploioasa. Prin urmare, utilizatorii vor putea evita orice risc de caderi sau alunecari.

Covorasul de la intrare are mai multe modele care vor fi in armonie cu decorarea spatiului de lucru. Poate fi, de asemenea, personalizat. Un covor de bun venit poate contine un mesaj de bun venit pentru clientii dvs. sau informatii comerciale. Pentru a aranja sau configura in mod corespunzator anumite locuri, se poate realiza masurarea. In acest scop puteti alege modelele care vi se potrivesc. Sunt disponibile in mai multe culori si dimensiuni. Indiferent de tipul de design pe care il alegeti, covorul de intrare ii va face pe oaspetii dvs. sa se simta increzatori.

Dupa ce ati gasit covorul de intrare care se potriveste cu decorul dvs., este timpul sa va ganditi la intretinerea acestuia. Ca in cazul oricarui covor, curatarea unui stergator este usoara. Puteti aspira covorul si il puteti spala cu apa si sampon. Pentru covorasele de intrare din poliamida sau polipropilena, aplicati jeturi de apa de inalta presiune. De asemenea, covorasele de receptie, proiectate cu bumbac sau fibre de vinil, sunt recomandate pentru a fi spalate la masina (30 °), precum si pentru spalarea cu perii. Pentru un rezultat bun, curatarea trebuie facuta zilnic pentru a permite covorasului de intrare sa retina cat mai multa murdarie.

Related posts

Terapia vampir este utila pentru sanatate

ovidiu

Aparatele pestrepeller – arma mea secreta impotriva gandacilor

stirile24

De ce nu e bine să ai șoareci în gospodărie?

Andreea