Cele mai noi stiri online
Sport

Badr Hari și-a rupt glezna în meciul cu Rico Verhoeven. A fost nevoit să abandoneze! Video

Badr Hari a pierdut într-un mod incredibil meciul cu Rico Verhoeven, în gala Glory de la Arnhem. Marocanul a fost nevoit să abandoneze în a treia rundă, după ce s-a accidentat la piciorul stâng.

Badr Hari a încercat să-l facă K.O. pe Rico Verhoeven cu o lovitură spectaculoasă, dar totul s-a terminat într-un mod dramatic. Hari l-a lovit pe Verhoeven cu piciorul în cap, din întoarcere, dar în momentul impactului s-a accidentat. Glezna lui Badr Hari a cedat, iar marocanul a fost nevoit să abandoneze. Doctorii au încercat să-l ajute pe Badr Hari, dar acesta nu a mai putut continua. Luptătorul a plâns în hohote după ce și-a dat seama că trebuie să renunțe.

Citește și: ANTHONY JOSHUA L-A ÎNVINS PE ANDY RUIZ JUNIOR ÎN LUPTA ANULUI DIN BOXUL MONDIAL! VIDEO

Badr Hari reușise să-l trimită de două ori la podea pe Rico Verhoeven până în acel moment, dar olandezul s-a ridicat de fiecare dată. Lupta de la Arnhem a reprezentat revanșa dintre cei doi, după ce Rico Verhoeven l-a învins pe Badr Hari în 2016. Atunci, olandezul a câștigat prin TKO, în runda 2, după ce i-a rupt antebrațul marocanului. Accidentarea are loc la minutul 11.42!

Sursa video: youtube

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Helmuth Duckadam și-a dat demisia de la FCSB

stirile24

Gică Hagi știe cine va fi următorul selecționer al naționalei de fotbal a României

stirile24

Un internațional român a eșuat în străinătate. Va fi dat afară în această iarnă

stirile24