Cele mai noi stiri online
Sport

Badr Hari și-a rupt glezna în meciul cu Rico Verhoeven. A fost nevoit să abandoneze! Video

Badr Hari a pierdut într-un mod incredibil meciul cu Rico Verhoeven, în gala Glory de la Arnhem. Marocanul a fost nevoit să abandoneze în a treia rundă, după ce s-a accidentat la piciorul stâng.

Badr Hari a încercat să-l facă K.O. pe Rico Verhoeven cu o lovitură spectaculoasă, dar totul s-a terminat într-un mod dramatic. Hari l-a lovit pe Verhoeven cu piciorul în cap, din întoarcere, dar în momentul impactului s-a accidentat. Glezna lui Badr Hari a cedat, iar marocanul a fost nevoit să abandoneze. Doctorii au încercat să-l ajute pe Badr Hari, dar acesta nu a mai putut continua. Luptătorul a plâns în hohote după ce și-a dat seama că trebuie să renunțe.

Citește și: ANTHONY JOSHUA L-A ÎNVINS PE ANDY RUIZ JUNIOR ÎN LUPTA ANULUI DIN BOXUL MONDIAL! VIDEO

Badr Hari reușise să-l trimită de două ori la podea pe Rico Verhoeven până în acel moment, dar olandezul s-a ridicat de fiecare dată. Lupta de la Arnhem a reprezentat revanșa dintre cei doi, după ce Rico Verhoeven l-a învins pe Badr Hari în 2016. Atunci, olandezul a câștigat prin TKO, în runda 2, după ce i-a rupt antebrațul marocanului. Accidentarea are loc la minutul 11.42!

Sursa video: youtube

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Lionel Messi și Robert Lewandowski, legende în viață pentru Barcelona și Bayern! Recorduri uluitoare doborâte de cei doi

stirile24

România, primul loc în clasamentul pe medalii la Campionatele Balcanice de atletism indoor

stirile24

Motivul incredibil pentru care amicalul Anglia – România nu se poate juca pe „Anfield”

stirile24