Cele mai noi stiri online
Sport

Becali cere 20 de milioane de euro pentru un fotbalist de la FCSB! Tocmai i-a dat o primă de 250.000 de euro!

Gigi Becali este convins ca va da o adevarata lovitura financiara cu Florinel Coman. 20 de milioane de euro e pretul pe care Becali il cere in prezent pentru atacantul in varsta de 21 de ani.

Pentru a se asigura ca Florinel Coman nu-l va impiedica la negocieri, Becali i-a acordat acestuia o prima enorma, de 250.000 de euro, cu care sa-si cumpere un apartament.

“Nu am avut nicio oferta, nicio discutie pentru Florinel. Nu-l dau pe 12 milioane de euro. La Florinel se negociaza din 10 in 10 milioane. E de 20 de milioane de euro acum. Florinel la ora asta a inceput sa-l copieze pe Neymar, are dribling, face spectacol. Asta se cere in Europa si el e genul asta de jucator. E jucator de 20 de milioane de euro la ora asta. Daca mai da doua goluri la nationala e de 30 de milioane.

Daca ii ceri patronului 250.000 de euro sa iti iei apartament si patronul nu iti opreste din salariu banii astia si iti face toate poftele, nu mai emiti pretentii. Ideea este ca vreau sa-i toate poftele, pentru a avea si el multumire sufleteasca si sa nu faca mofturi”, a declarat Gigi Becali la Prod X. Cota lui Florinel Coman este de 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului specializat in transferuri, transfermarkt.com.

Gigi Becali nu este interesat de o revenire a lui Laurențiu Reghecampf

Gigi Becali nici nu vrea sa auda de o revenire a lui Laurentiu Reghecampf pe banca lui FCSB. Finantatorul “ros-albastrilor” anunta ca nu e interesat de situatia lui Reghecampf si de posibilitatea ca acesta sa ramana liber de contract.

“Avem antrenor! Habar nu am despre situatia lui Reghecampf, eu am antrenor”, a afirmat Becali intr-o interventie la ProX. “Nu se elibereaza asa totul daca Reghe devine liber”, a adaugat acesta. Revenirea lui Reghecampf la FCSB ar putea, insa, sa se produca la sfarsitul sezonului. “Sa astepte ca Vintila sa fie pe doi si dupa”, a conchis Becali.

Laureniu Reghecampf este pe punctul de a fi demis de la Al Wasl, ca urmare a rezultatelor slabe. Doua titluri a castigat FCSB cu Laurentiu Reghecampf antrenor.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Liga Campionilor, grupe. Programul și televizările partidelor de miercuri

stirile24

Liga Campionilor. Rezultatele și marcatorii partidelor de marți! Ce au făcut jucătorii români

stirile24

LPF a făcut anunțul! Video arbitraj în Liga 1 începând cu sezonul 2020-2021

stirile24