Cele mai noi stiri online
Actualitate

Belodedici, Vlădoiu, Ţicleanu şi Mihali vin la Focşani să dea premii la Academia de Fotbal Social

Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu şi Aurică Ţicleanu, reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal şi invitatul special al clubului CSM Focşani, Gică Mihali, fost antrenor al formaţiei focşănene în liga a doua, sunt personalităţile care vor efectua festivitatea de premiere la Academia de Fotbal Social, alături de preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru. Cei patru foşti componenţi ai echipei naţionale a României au confirmat prezenţa la evenimentul organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vrancea.
Acţiunea se va derula duminică, 21 iunie, de la orele 10.00, pe stadionul Milcovul din Focşani. La turneul final al Academiei de Fotbal Social vor participa opt echipe din localităţile: Ţifeşti, Cîrligele, Dumbrăveni, Jariştea, Tătăranu, Ciorăşti, Gugeşti şi Răstoaca/Năneşti. Premiile competiţiei vor fi oferite de Federaţia Română de Fotbal prin cei trei reprezentanţi de seamă care vor sosi la Focşani. Totodată, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vrancea, dar şi AJF Vrancea vor oferi premii surpriză copiilor participanţi.
În cadrul evenimentului de la Focşani vor fi premiate şi campioanele judeţene la juniori în sezonul 2014/2015. Astfel, vor primi premii Euromania Dumbrăveni – juniori A 1, FCM Adjud – juniori B1, LPS Focşani – juniori C, CSM Focşani – juniori D şi E. În cadrul evenimentului va avea loc şi un meci între echipele de juniori B de la FCM Adjud şi juniori C de la LPS Focşani.
Cu această ocazie, preşedinte AJF Vrancea invită toţi reprezentanţii echipelor, dar şi primarii localităţilor implicate în proiectul Academia de Fotbal Social să ia parte la mega-evenimentul care se va bucura de prezenţa unor jucători care au evoluat la Campionatul Mondial de Fotbal din SUA 1994, atunci când naţionala României a reuşit cea mai mare performanţă din istorie, calificarea în sferturile de finală. Participanţii se vor bucura de prezenţa unui alt mare fost tricolor, Aurică Ţicleanu, dar şi de cea a lui Gică Mihali, ultimul antrenor care a condus de pe bancă o echipă din Focşani care a activat în liga a doua.

Sursa: [MonitorulVN.ro]

Related posts

Servicii descentralizate de consultanta

stirile24

E timpul pentru o schimbare!

marius

Articole gradina de la www.globall.ro

stirile24