Cele mai noi stiri online
Sport

Bianca Andreescu a transmis un mesaj de mulţumire pentru fanii din România! Video

Bianca Andreescu, locul 5 WTA, câştigătoare a US Open, le-a mulţumit pentru susţinere fanilor români, prin intermediul unui post de televiziune al comunităţii române din New York, informează News.ro.

“Mulţumesc pentru toţi oamenii din România, mulţumesc că m-aţi ! Oh, no… susţinut. Nu doar aici, la US Open, dar mereu. Mulţumesc mult!”, a spus ea la microfonul televiziunii Romanian TV of New York.

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, locul 15 WTA, a câştigat turneul de grand slam US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams, numărul 8 mondial. Ca urmare a acestui succes, Andreescu a urcat pe locul cinci în clasamentul WTA. Bianca Andreescu s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, într-o oră şi 39 de minute.

Bianca Andreescu s-a născut în Canada, la Mississauga, o suburbie a oraşului Toronto, din părinţi români, Nicu şi Maria. Ea şi familia ei au venit pentru scurt timp în România, ţară în care campioana de la US Open a început tenisul, la vârsta de şapte ani. Apoi Bianca şi părinţii ei s-au întors în Canada şi sportiva a intrat în programul federaţiei canadiene de dezvoltare a carierei tinerilor jucători.

La vârsta de 19 ani, Andreescu a câştigat trei turnee importante, Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, Rogers Cup, de categorie Premier 5 şi grand slam-ul US Open, toate în acest an. Mesajul Biancăi Andreescu începând de la minutul 2.15:

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Ce jucători vrea Mirel Rădoi să ia la Jocurile Olimpice de la Tokyo

stirile24

Bayern Munchen a rămas fără antrenor

stirile24

Oficial! CSU Craiova s-a lepădat de ”Satana”!

stirile24