Cele mai noi stiri online
Sport

Bianca Andreescu a transmis un mesaj de mulţumire pentru fanii din România! Video

Bianca Andreescu, locul 5 WTA, câştigătoare a US Open, le-a mulţumit pentru susţinere fanilor români, prin intermediul unui post de televiziune al comunităţii române din New York, informează News.ro.

“Mulţumesc pentru toţi oamenii din România, mulţumesc că m-aţi ! Oh, no… susţinut. Nu doar aici, la US Open, dar mereu. Mulţumesc mult!”, a spus ea la microfonul televiziunii Romanian TV of New York.

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, locul 15 WTA, a câştigat turneul de grand slam US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams, numărul 8 mondial. Ca urmare a acestui succes, Andreescu a urcat pe locul cinci în clasamentul WTA. Bianca Andreescu s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, într-o oră şi 39 de minute.

Bianca Andreescu s-a născut în Canada, la Mississauga, o suburbie a oraşului Toronto, din părinţi români, Nicu şi Maria. Ea şi familia ei au venit pentru scurt timp în România, ţară în care campioana de la US Open a început tenisul, la vârsta de şapte ani. Apoi Bianca şi părinţii ei s-au întors în Canada şi sportiva a intrat în programul federaţiei canadiene de dezvoltare a carierei tinerilor jucători.

La vârsta de 19 ani, Andreescu a câştigat trei turnee importante, Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, Rogers Cup, de categorie Premier 5 şi grand slam-ul US Open, toate în acest an. Mesajul Biancăi Andreescu începând de la minutul 2.15:

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Preliminarii Euro 2020. Jucătorii convocați de Cosmin Contra pentru meciurile cu Spania și Malta

stirile24

Zlatan Ibrahimovic va avea statuie! Unde va fi amplasată aceasta

stirile24

Sergio Ramos explică gestul care i-a atras antipatia publicului de pe Arena Naţională

stirile24