Cele mai noi stiri online
Actualitate

Bijuterii Handmade

stiri

Bijuterii Handmade

Bijuteria este modul prin care femeia , reprezentanta sexului frumos , isi exprima senzualitatea si feminitatea si totodata un mod prin care aceasta isi poate exprima personalitatea , unica si diferita de la o femeie la alta . O bijuterie poate spune foarte multe despre personalitatea celor care o poartă .
Bijuteriile handmade reprezinta arta de crea diferite obiecte pe care un om inzestrat cu talent , inspiratie si creativitate le realizează cu multă pasiune si perseverenta doar cu ajutorul mainilor acestuia.

Colier statement
Colier statement
Colier Golden
Colier Golden

Din punctul meu de vedere , bijuteriile handmade reprezinta un lucru nou aparut din nevoia de unicitate si originalitate , oferind sansa fiecarei femei sa isi exprime personalitatea si propriul stil prin intermediul acestora . Pasiunea mea pentru bijuteriile handmade o mostenesc de la bunica mea , aceasta isi confectiona propriile bijuterii din diferite materiale , de la ata de ghem din care aceasta croseta, la nasturi si margele , bineinteles ca acum bijuteriile sunt confectionate din materiale mai bune si mai rezistente . Primul lucru pe care l-am confectionat a fost o bratara din ata de ghem , galbena , facuta cu multa straduinta si perseverenta , cu toate ca mi-a trebuit ceva timp sa o fac sa arate exact asa cum era in imaginatia mea . Ciudat era faptul ca atunci mi se parea atat de greu sa fac o simpla bratara impletita din 3 ate si acum mi se pare a fi un lucru banal , bineinteles , 10 ani isi spun diferenta .
Bijuteriile realizate manual reprezinta un accesoriu potrivit pentru oricare tip de ţinută , fie aceasta sport , casual sau chiar eleganta , acestea oferind o pata de culoare . De asemenea , confectionarea acestora poate reprezenta un hobby , o activitare relaxanta dupa o zi grea dar chiar si o afacere profitabila pentru cei sau cele ce au inclinatii in confectionarea acestora , si o imaginatie bogata si creativa , pasiunea devenind astfel o activitate pentru viitor , una chiar profitabila.
Crearea de bijuterii handmade a devenit un hobby foarte popular, in special in randul sexului frumos. Crearea acestora iti ofera, relaxare, placere de a crea manual si libertatea de a iti exprima si a-ti pune in practica ideile.
Pe langa faptul ca ai nevoie de o imaginatie bogata si creativa , pentru confectionarea diferitor bijuterii eu zic ca ai nevoie si de foarte multa atentie pentru a da obiectului aspectul de ” unic ” . Daca in trecut , acestea erau realizate din materiale limitate , in prezent acestea sunt realizate dintr-o gama larga de materiale cum sunt : perle , margele , pietre pretioase , metale pretioase (aur , argint ) si exemplele pot continua , toate aceste materiale rezultand in obiecte frumoase si unice precum coliere , bratari ,cercei si inele .
Bijuteria handmade ofera un aspect unic atat unei femei cat si unui barbat , aceasta fiind confectionata pe placul si gustul unei persoane . Daca ai o idee si consideri ca nu ai talent , nu iti face griji sunt atatea persoane inzestrate cu talent si cu multa rabdare care iti pot pune ideile in aplicare si vor face ca obiectul final sa arate exact asa cum ti-ai imaginat tu .

Related posts

Distractie cu barcute gonflabile si hidrobiciclete

marius

Reguli noi pentru Enel, Electrica, E.On şi CEZ. Populaţia va fi protejată împotriva creşterii facturilor

stirile24

Way Ahead For THE Personalised Training books During The Virtual Time

marius