Cele mai noi stiri online
Paparazzi

”Bucuria s-a transformat în inconvenient”

După ce plaja din Mamaia a fost mărită, mai mulți patroni s-au confruntat cu ”mici” probleme. Deși nu au voie să amplaseze șezlonguri lângă apă, aceștia au dus câte unul în fiecare zi ca să-i mulțumească pe turiști.

Malul mării este cucerit încet-încet de șezlongurile aşezate lângă apă pe plajele lărgite anul acesta. Problema este că… noile sectoare de plajă nu pot fi închiriate așa că șezlongurile trebuie să rămână pe vechile fâşii, la mare distanță față de țărmul mării.

”Ne-am bucurat când plajele de pe litoral au fost extinse, dar bucuria s-a transformat in inconvenient. Lărgirea plajei a creat, practic, un teritoriu nou pentru România, dar a adus și o problemă nemaiîntâlnită: aceste suprafețe nu sunt cadastrate, nu figurează în acte și, deci, nu pot fi concesionate. Altfel spus, nu pot fi închiriate nimănui care să desfășoare activitate economică cu profit”, a povestit un angajat pentru Antena 3.

Iar, acum, Apele Romane le-au dat un ultimatum patronilor. Dacă nu le vor lua de pe plajă, atunci șezlongurile vor fi demolate cu buldozerul. A trimis și un utilaj  pe nisip, semn că avertismentul trebuie luat în serios. Ulterior, sute de piese de mobilier de plajă au fost cărate înapoi cu roabele, pe vechile amplasamente.

”Având în vedere adresa prin care v-am solicitat că în termen de 48 de ore să eliberatisupra fata de plaja ocupata ce nu face obiectul contractului de închiriere, să procedați ulterior la salubrizarea zonei și aducerea plajei la starea inițială, ținând cont de faptul că în urma verificărilor s-a constatat marea majoritate a ultilizatorilor de plaja nu au dat curs solicitării ABDL și mențin dotările la linia apei pe suprafață de plaja nou creată, vă comunicam că începând cu data de 3 august ora 20 , dotările de plaje pentru care nu dețineri acte tehnnico jurodoce vor fi ridicate de către ABADL. Neducerea la îndeplinire la termenul stabilit a masurilor dispuse, constituie contravenție  și s esanctioneaza conform prevederilor legale”, se arată în comunicat.

 

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Angela Rusu a născut! Prima imagine cu bebelușul cântăreațul de muzică populară. VIDEO

Andreea

Panică pe străzile din Băile Tușnad! Opt urși au fost alungați de jandarmi

Andreea

Probleme pentru Gina Pistol, în ultimul trimestru de sarcină. Iubita lui Smiley se confruntă cu dureri cumplite: „Simt că înnebunesc”

Andreea