Cele mai noi stiri online
Actualitate

Cainele tau ce mananca?

Ei bine cainele meu mananca Acana cu sac albastru, si din aceasta cauza cainele meu, este sanatos, intr-o continua crestere, si cu un chef de viata nemaivazut. Acana cu sac albastru sau Acana Classics Pui si Cartofi Burbank, se recomanda cainilor de toate rasele, cu conditia sa aiba peste un an.

Pentru a fi cat mai aproape de dieta lor naturala, Acana Classics Chicken&Burbank Potato este bogata in proteine animale de calitate provenite de la carne de pui Cobb crescuti la sol, oua integrale, peste cambula proaspat pescuita alaturi de fructe si legume atent alese.

Dupa ce m-am interesat putin pe grupuri de crescatori de Amstaff and Pitbull, citind comentariile la diverse intrebari, am observat ca multi crescatori care au si canisa pe aceste rase, recomanda Acana ca singura mancare pe care cainii o mananca cu drag si este singura firma de mancare pentru animale care asigura continutul necesar de proteine, pentru ca, cainele sa aiba o viata activa, si pentru a lua premii la concursuri de frumusete, de ce nu?!. Deci mancarea Acana castiga premii.

Am vorbit de continutul de proteine, dar nu am vorbit despre pret, care conteaza foarte mult in alegerile pe care le faci in materie de mancare pentru cainii, asa ca daca esti in cautare de mancare cat mai ieftina si buna, si iarasi ajungem la Acana, care are un pret super accesibil fata de alte mancaruri de cainii, tinand cont de greutatea sacului, si de continutul de fructe si legume, impartit la pretul sacului, o sa ai o mica surpriza cand o sa iti dai seama ca este cea mai convenabila mancare de cainii de pe piata!

Related posts

Extinde-ţi voia bună

ovidiu

Cum sa faci drift cu Bmw E30 ! Senzational !

stirile24

How to Travel Europe by Bus for Under $600

eduard