Cele mai noi stiri online
Actualitate

Calendarele personalizate – cadouri inedite pentru cei dragi!

Amintirile sunt cele care rămân după ce momentele minunate alături de familie și prieteni au devenit istorie. Chiar dacă albumele cu poze au trecut demult de pe rafturile caselor pe Facebook și Instagram, cei mai mulți dintre noi, nostalgici după vremurile copilăriei și tinereții, iubim fotografiile în format fizic, palpabil. Dacă te-ai întrebat în ultima vreme ce cadou să oferi unor astfel de persoane dragi, iată o propunere care sigur îți va surâde: calendare personalizate cu fotografiile tale printate excelent la Tipografia Global Print.

Cadouri pentru bunici

Bunicii își iubesc copiii, nepoții, tablourile și calendarele de perete. Era digitală nu e deloc pe placul lor deși folosesc telefoanele, internetul și au cont pe Facebook. Cei mai mulți au încă un calendar de perete agățat în cui primit de la vreo firmă sau din ultima campanie electorală. Ce-ar fi să le oferi an de an calendare personalizate, mari, colorate, în care să aibă lună de lună bucuria de a descoperi poze cu cei dragi în ipostaze inedite? N-ar fi interesant să alegi cele mai tari fotografii, să le încadrezi frumos într-un astfel de calendar și să-ți bucuri familia? Printate pe un carton de calitate, lucios sau mat, într-un format aparte, care să-ți facă plăcere, astfel de cadouri pot aduce multe zâmbete și îmbrățișări din partea unor persoane pe care le iubești.

Calendare mărturii

Poate crezi că e prea complicat să creezi calendare personalizate ca mărturii pentru nuntă însă nu e deloc așa. În loc de banalele mărturii bomboane, borcănele cu miere sau cine știe ce alte mărunțișuri ușor de ignorat și care nu te reprezintă, poți printa niște calendare minunate cu pozele voastre care să aducă aminte celor dragi de un moment extraordinar: nunta voastră. Poți face asta strict pentru cei dragi sau poți oferi astfel de mărturii doar nașilor. Depinde de tine pe cine alegi să-ți primească ideea de cadou. Important e să alegi fotografii care să transmită un mesaj și să ai grijă să creezi un calendar special, aparte, care să nu fie banal ci să spună multe despre tine și noua ta familie.

Calendare pentru birou

În firmele de familie sau în firmele mici, cu un număr restrâns de angajați care se cunosc foarte bine, se pretează cadourile de suflet, care să inspire, să aducă aminte de legătura specială creată între o ședință și o cană de ceai la pauza de prânz. În astfel de firme aniversările și onomasticile sunt motive de sărbătoare. Succesele se sărbătoresc și sunt motive de mândrie. Ce-ar fi să fie imprimate în calendare personalizate și să rămână multă vreme pe birouri pentru a inspira și pentru a bucura mințile tuturor? Nu e nici greu, nici complicat să oferi un astfel de memento angajaților. Un grafician bun și o tipografie cu standarde excelente de calitate poate crea niște calendare excelente fie de perete fie de birou sau de buzunar. Important e să aducă aminte celorlalți de momentele petrecute impreună și de rezultatele frumoase obținute ca echipă.

Cele mai multe calendare personalizate au efect pe terment lung asupra psihicului pentru că sunt prezente într-un anumit loc pe parcursul unui an întreg. Din acest motiv merită oferite familiei, prietenilor, angajaților și chiar colegilor de lucru. Efectul va fi surprinzător de bun. Încearcă și vei vedea!

Related posts

Ce inseamna de fapt sa faci videochat ?

ovidiu

Concept marketing

stirile24

Ce nu inteleg profesorii si parintii in tara in care copiii cresc copii. In ultimii 5 ani, 50.000 de minore au devenit mame

stirile24