Cele mai noi stiri online
Viata sanatoasa

Când tinereţea nu mai are nevoie de regie, ci de terapie

De-a lungul istoriei cinematografice s-a recurs foarte des la tema imortalităţii obţinută prin mijloace, de regulă, mai puţin ortodoxe şi destul de şocante iniţial. De la hrănirea cu sânge proaspăt şi până la îmbăierea în sângele fecioarelor, toate legendele au fost valorificate de industria cinematografică pentru a alimenta acest vis etern al omenirii de a trăi veşnic. Iar succesul acestor producţii a fost garantat, în primul rând, tocmai de universalitatea acestei aspiraţii de a rămâne veşnic tineri în slujba căruia se află nu numai imaginaţia scriitorilor şi regizorilor, dar şi cercetarea savanţilor. Iar de ceva vreme şi clinicile estetice care pun la dispoziţia tuturor celor interesaţi să îşi păstreze tinereţea, terapia vampir.

Terapia vampir pentru ca ficţiunea să devină realitate

         Filmul care conservă astăzi idealul universal al tinereţii fără bătrâneţe este o achiziţie recentă a istoriei. Înainte de acesta, legendele şi basmele erau cele care păstrau aceste năzuinţe şi care le transmiteau din generaţie în generaţie. Iar de multe ori subiectele unor astfel de filme folosesc ca sursă de inspiraţie aceste basme şi legende, tocmai pentru că filmul poate fi şi el la fel de ficţional ca acestea. Dar dacă până recent domeniul ficţiunii a fost cel care s-a dedicat cel mai mult acestei aspiraţii universale, de ceva vreme şi cel ştiinţific a intrat, firesc, în slujba acestuia căutând soluţii practice pentru această nevoie care se pare că ne-a însoţit de-a lungul întregii istorii.

         Sunt multe domenii medicale şi multe cercetării care se ocupă de acest subiect şi deja există destul de multe procedee medicale, terapii şi tratamente care deservesc acest scop. Iar una din ele este şi cea propusă de Clinica Eliade, anume terapia vampir. Adică o terapie care se foloseşte de propriul nostru sânge pentru a readuce tinereţea pe chipul nostru. Mecanismul terapiei vampir sau al terapiei prp (platelet-rich plasma), cum mai este cunoscută, este simplu: sângele pacientului este colectat şi prelucrat într-o centrifugă timp de cinci minute, adică până când se extrage substanţa plasmatică bogată în trombocite. Aceasta va fi cea pe care medicul o va folosi pentru a reda tenului dumneavoastră tinereţe şi luminozitatea.

Odată injectată, acestă substanţă care nu este aleceva decât propriul dumneavostră sânge, va diminua ridurile din jurul ochilor sau gurii sau va îmbunătăţii aspectul pielii din zona decolteului, obţinându-se un efect de lifting fără a recurge la nicio procedură chimică sau invazivă. Din acest motiv, terapia vampir nu are nicio contraindicaţie şi poate fi efectuată de oricine are nevoie fără nici cel mai mic risc. În special atunci când vă este oferită şi efectuată de medicii specialişti ai Clinicii Eliade. Tocmai pentru că în spatele aceste terapii se află o echipă de oameni calificaţi care au nu doar toată competenţa necesară pentru a efectua o astfel de terapie, dar şi toată experienţa, dumneavoastră vă veţi putea bucura numai şi numai de efectele pozitive ale acestei terapii vampir. Adică de un efect de întinerire a pileii care va apărea în mai puţin de două săptămâni. 

Alegeţi serviciile medicilor de la Clinica Eliade şi vă veţi bucura în mod real de tinereţea care până nu demult era doar obiectul ficţiunii. Alege terapia vampir si întinereşte. Pentru că tinereţea nu mai are nevoie de regie. Ci de terapie. 

Related posts

OrhideeaSport.ro – Antrenorul personal te poate ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele în materie de fitness

ovidiu

MyOrganic.ro – magazinul online pentru detergenți eco de calitate

ovidiu

Când relaxarea nu are nevoie de ocazii speciale

ovidiu