Cele mai noi stiri online
Actualitate

Cateva sfaturi de tinut cont cand alegi lavoare de baie

stiri

Atunci cand suntem in cautare de lavoare pentru baie, ne gandim in general la doua aspecte, acestea fiind functionalitatea pe care ne-o ofera lavoarul pe care il cumparam si felul in care va arata dupa ce este montat si bineinteles cum va schimba in mod pozitiv aspectul baii noastre.

Un lavoar nu este chiar punctul central al unei bai, dar el poate sa contribuie foarte mult la aspectul general al baii. Ce conteaza cel mai mult pentru tine atunci cand vrei sa cumperi un lavoar pentru baia ta? Poate conteaza pretul, incadrarea in spatiul pe care il ai in baie, poate ai preferinte la materialul din care sa fie realizat lavoarul? Iata cateva dintre cele mai importante aspecte de luat in considerare atunci cand ai nevoie de lavoare:

Buget
Nu ai nevoie de un buget foarte mare pentru a-ti cumpara un lavoar decent, dar cand vine vorba de lavoare, ai de unde sa alegi, pentru orice buget. Stabileste-ti exact prioritatile, vezi ce conteaza mai mult pentru tine la un lavoar: tipul, marimea, materialele, calitatea? E posibil ca un lavoar ieftin sa iti dea batai de cap pe termen lung, asa ca marita sa investesti putin mai mult.

Dimensiuni
Atat dimensiunile cat si formele lavoarelor sunt variate, iar marimea pe care o alegi depinde in mare masura de spatiul disponibil din baia ta. Depinde insa si de alte lucruri, cum ar fi numarul membrilor din familia ta, adica cei care vor utiliza chiuveta. Masoara spatiul disponibil si vezi ce chiuveta s-ar incadra cel mai bine.

Tipuri
Exista multe tipuri de lavoare din care poti sa alegi, cum ar fi lavoarele pe blat, tip bol, incastrat, suspendat, cu piedestal si altele. Trebuie sa stii din start daca ai nevoie si de un dulap pentru lavoar, iar asta se intampla in cazul in care preferi un lavoar pe blat, care este cel mai popular tip de lavoar.

Culori
In ceea ce priveste culorile, acestea trebuie evident sa se potriveasca cu tematica de culoare pe care ai ales-o pentru restul baii. Culoarea poate fi unul dintre aspectele care sa faca diferenta. Daca lavoarul este pentru o baie destinata doar copiilor de exemplu, baia va avea o tematica de culori specifice.

Materiale
Materialele care se utilizeaza pentru lavoare sunt in general portelanul, granitul, marmura, sticla, fonta emailata, dar mai pot fi si altele. Lavoarele din granit si marmura sunt considerate produse de lux.

Atunci cand cauti lavoare pentru baie o faci din doua motive. Fie iti inlocuiesti lavoarul invechit sau defect, fie amenajezi baia de la zero. Mai trebuie luate si alte lucruri in considerare, ca de exemplu spatiul de care dispui, astfel incat sa poti monta lavoarul corespunzator si sa nu fie incomod de utilizat. Montajul pentru majoritatea tipurilor de lavoare nu e complicat, mai ales ca exista instructiuni de montaj incluse in majoritatea cazurilor. In magazinul Neakaisa.ro sunt disponibile diverse modele de lavoare.

Related posts

Colantii de pe internet

stirile24

Microsoft și Grupul BMW lansează Open Manufacturing Platform Companiile colaborează într-o nouă inițiativă de stimulare a dezvoltării soluțiilor industriale deschise IoT și contribuie la dezvoltarea unei comunități pentru a construi viitoare soluții Industry 4.0

marius

Preturi bune la site-uri

stirile24