Cele mai noi stiri online
Actualitate

Cazare in Sebes la un pret avantajos

stiri

Cazare in Sebes la un pret avantajos

Unul din orasele mele preferate din Romania este Sebes, la care revin cu mare placere si drag in fiecare an alaturi de prietenii mei sau familia.
Orasul Sebes municipiu in judestul Alba , Transilvania , este unul din cele mai frumoase si vizitate orase ale tarii , acesta avand anual multi vizitatori datorita peisajelor pe care le are , locurile frumoase de vizitat si datorita pozitiei lui.
O sa va povestesc o intamplare amuzanta din viata mea petrecuta cand am mers pentru prima data in acest oras . Se apropiau sarbatorile de iarna , defapt mai erau fix 2 zile pana la Craciun , iar planurile noastre ,adica ale mele si ale iubitului meu, au fost distruse , trebuie sa mergem alaturi de prietenii nostri undeva la munte pentru a petrece aceste sarbatori , insa acestia si-au facut alte planuri intre timp si au cam uitat ca eram si noi inclusi. Nimic grav , prietenul meu, un om calm si linsitit ce e a zis ca va rezolva situatia, zis si facut , cu o zi inainte de Craciun am plecat la drum , doar eu si el. Destinatia? Nici noi nu stiam. Si asa ne-am trezit in Sebes dupa cateva ore bune de mers cu masina .
Acum urmeaza partea interesanta. Unde gasim cazare ? Cred ca in ziua respectiva am umblat pe la sute de cazari si hoteluri din Sebes , insa nimic , toate erau rezervate cu mult timp in urma. Nervii si nelinistea se instalase intre noi, cale de intoarcere nu mai era, ziua deja trecuse si nu avea rost sa ne mai intoarce , ne prindea Craciunul pe drum. Am cautat un loc inc care sa mancam, bineinteles,ocupat cam peste tot , insa soarta a tinut cu noi si nu ne-a lasat infometati. Dupa ce ne-am odihnit stomacul ne-am dat seama ca nu avem ce face decat sa dormin in noaptea respectiva in masina iar a doua zi sa pornim in drum spre casa, zis si facut.
Intunericul se asternuse peste tot , iar noi ne facem loc in masina sa putem adormi . Dupa o chinuiala de vreo 2 ore in care Mos Ene nu prea voia sa apara pe la gene , probabil era si el cazat pe undeva in Ajunul Craciunului, o doamna ne bate in geam si ne intreaba ce e cu noi. Dupa ce ne-am spus necazul aceasta ne-a condus la un hotel din centrul orasului la care aceasta lucra si ne-a facut loc intr-una din camere, era ingerul nostru salvator. Personalul a fost foarte amabil si dragut cu noi , hotelul era unul primitor si cald , se numeste Hotel Turn, serviciile au fost minunate si recomandam oricui acest hotel .De atunci revenim in fiecare an in prag de sarbatori , bineinteles cu rezervare facuta din timp pentru ca nu ne mai dorim inca o data sa ramanem abandonati in masina.

Related posts

THE GROUNDLESS GLOBAL WARMING Specifics

marius

Cresterea unui site cu ajutorul advertorialelor

stirile24

Masacru la un liceu: 48 de elevi au murit !

stirile24