Cele mai noi stiri online
Viata sanatoasa

Ce alegem intre proteina si gainer?

Trebuie sa te gandesti in primul rand daca ceea ce-ti doresti este definirea musculara sau cresterea in masa, inainte de a te bucura de beneficiile oferite de un gainer. Din pacate insa, ambele obiective nu merg prea bine impreuna, de aceea va trebui sa te gandesti care obiectiv este mai potrivit pentru nevoile tale. Imediat ce ai decis care este obiectivul tau primar, trebuie sa iti alegi un produs pe care sa il consumi.

Care este diferenta intre gainer si produsele proteice?

Pe scurt, produsele proteice nu contin de cele mai multe ori, sau au un continut minim de carbohidrati adaugati. Cu toate acestea insa, daca alegeti un gainer de calitate, acesta are inclusi si carbohidrati. Trebuie sa aveti in vedere acest lucru inainte de a alege un produs pe care sa-l preferati. Daca iti doresti sa cresti in masa musculara, atunci suplimentul pentru masa este o solutie mai buna pentru tine pentru ca acesta iti va da ceea ce ai nevoie.

Alegand un gainer, nu trebuie sa-ti mai bati capul cu ceea ce trebuie sa pui intr-un shaker. Alege asadar doza optima de care ai nevoie si o poti pune in acest shaker, dupa care sa consumi ceea ce ai preparat. Cu toate acestea, daca tii o dieta, atunci trebuie probabil sa reduci consumul de astfel de produse si le poti folosi doar dupa antrenament si numai daca vei consuma o cantitate precisa de nutrienti. Poti bea o doza din suplimentul pentru masa muscualra sau poti consuma si alte produse care sa te ajute.

Daca de exemplu iti doresti sa alegi proteina pura si mai ales, daca tii o dieta, atunci singura ta solutie va fi aceasta. In acest fel, vei reusi sa consumi nutrientii de care ai nevoie. Nutrientul extra inseamna in acest caz consumul unei cantitati mai mari de proteine. In acest caz, o dieta implica si consumul de proteine, de aceea te intereseaza sa consumi o cantitate mai mare de proteine.

Sunt unele persoane carora nu le place sa controleze compozitia macronutrientilor, de aceea, pentru astfel de persoane exista solutia de a se baza pe suplimente. Aceste suplimente sunt utile din multe puncte de vedere, dar daca tii de exemplu o dieta, tot proteina este solutia cea mai buna. Aceasta poate fi completata, in functie de dieta pe care o tii, cu carbohidrati.

Suplimentul pentru musculatura poate fi si mai ieftin si poate fi in multe situatii chiar si solutia mai buna. Suplimentele pentru masa musculara trebuie alese asadar in functie de nevoile pe care le ai. Proteina din zer este de cele mai multe ori un supliment adecvat la care sportivii apeleaza atunci cand doresc sa se bucure de o masa musculara suplimentara. Trebuie sa stiti totusi care este cantitatea de proteine de care veti avea nevoie, de aceea trebuie in primu rand sa va ganditi la situatia voastra si apoi sa luati deciziile cele mai bune. Veti vedea ca aceste decizii vor fi benefice pentru voi si va veti bucura de rezultatele dorite in orice moment.

Related posts

Evaluarea psihiatrica a copilului. Când este nevoie de ea?

razvan

Ce beneficii are arta in dezvoltarea armonioasa a copilului tau?

razvan

Cele mai intalnite tipuri de pansamente

razvan