Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Ce au putut să le facă proprietarul unor tineri care stăteau în chirie la el în casă

O femeie din Iași a lansat, pe grupul de Facebook „Ești din Iași dacă..” un mesaj prin care avertizează tinerii care își caută chirie în oraș cu privire la doi proprietari. 

Potrivit spuselor ieșencei, în schimbul a 1000 de lei pe lună, chiriașii erau abuzați verbal de către soțul femeii care le-a închiriat camerele care are obiceiul de a se îmbăta în fiecare seară, iar alcoolul îl face violent.

Citește și: Cea mai scumpă partidă de amor s-a plătit la Iași! O tânără a plecat cu 15.000 de euro din casa bărbatului cu care a petrecut clipe fierbinți

Iată și anunțul femeii

„Vreau să vă anunț să nu închiriați camere de la această femeie, în cazul în care căutați cazare. A închiriat soțul meu 2 camere la ea pentru 3 băieți, și în fiecare seară soțul doamnei bea ca porcul, intră peste băieți în cameră, face scandal și sare la bătaie.

Am plătit 1000 lei, au abia o săptămână acolo și deja în seara asta i-am scos de acolo și i-am dus la o pensiune până găsim altceva. Binenteles că banii nu au fost recuperați, domnul era rupt de beat și nu aveai cu cine vorbi.

Aseară și-a bătut și nevasta, au spus băieții cazați acolo, este agresiv, depravat și bețiv. Dar mai nesimțită este ea, dacă știe ce bețiv are acasă, de ce oferă camere în chirie??

Nu îi este rușine?? Ocoliți această familie și casă cât puteți dacă nu vreți să pățiți la fel.?”, a scris Monica din Iași.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Zeci de turiști și-au riscat viața pentru a îl fotografia. Spectacuoasa erupție a unui vulcan din Rusia. VIDEO

Andreea

”Am încercat să discutăm cu el, dar ne-a refuzat”

Andreea

Imagine șocantă! Cum arată mâna unui ATI-ist, după luni în care a purtat mănuși și a folosit dezinfectanți. FOTO

Andreea