Cele mai noi stiri online
Entertainment

Ce calități ar trebui să aibă un animator pentru copii

Când vine vorba de munca cu copiii, nu oricine poate face asta. O astfel de meserie necesită, în primul rând, o anumită înclinație. Nu toți oamenii sunt făcuți să aibă calmul necesar pentru a sta cu cei mici. Un animator pentru copii, nu numai că trebuie să-i iubească, dar trebuie să fie și cu adevărat talentat și să facă acest lucru din plăcere. Dar, ia să tratăm acest subiect mai pe larg și să vedem care sunt principalele calități pe care animatorii pentru copii ar trebui să le aibă!


1. Răbdarea

Bine zicea acea vorbă străveche „Cu răbdarea, treci și marea.”. Dacă ar fi să o adaptăm la situația actuală, am putea spune că „Cu răbdarea, poți educa o grămadă de copii.”
Cei mici sunt plini de energie, sunt ca niște baterii ce niciodată nu se termină. Până și părinții își pierd uneori răbdarea, dar nu și animatorii! Principala armă secretă pe care o au acești „mici magicieni” este răbdarea!

2. Calmul

În general trebuie să tratezi orice lucru cu calm. Certurile, țipetele și violența nu rezolvă niciodată nimic, ba chiar înrăutățesc situația.
La o petrecere pentru copii, mai ales dacă sunt foarte mulți invitați, poate fi o gălăgie foarte mare. Însă gălăgia și energia debordantă de care dau dovadă cei mici nu-i sperie pe animatorii noștri neînfricați!

3. Să fie prietenoși

Copiii au darul de a simți imediat persoanele prietenoase și persoanele cărora le pot oferi încredere. Animatorii noștri le cuceresc imediat inima celor mici. Și asta nu numai fiindcă sunt costumați în personajele lor favorite, ci pentru că personalitatea lor le oferă copiilor încredere.

animator-petreceri-copii
Chiar dacă fețele lor sunt ascunse după o mască mare, asta nu înseamnă că animatorii sunt încruntați și morocănoși. Fac totul cu dăruire și asta e principalul lucru care îi atrage pe copii.

4. Să fie vorbăreți

Copiii vorbesc uneori prea mult, poate câteodată mult mai mult decât este nevoie. Și cu cine s-ar putea înțelege mai bine dacă nu cu cineva care este la fel de vorbăreț ca și ei? Desigur, animatorii trebuie să aibă și o voce plăcută, o voce caldă, o voce care să se audă la fel de bine și atunci când sunt costumați…ăăăă…transformați în personaje din povești!

5. Să iubească ceea ce fac

Ca un lucru să fie făcut cu drag, orice om ar trebui să iubească meseria pe care o are. E trist că de cele mai multe ori, oamenii aleg slujbe doar pentru partea financiară. Dar ce-i mai frumos decât să-ți facă plăcere să faci ceva? Să faci ceva cu drag? Copiii vor simți tot timpul o persoană care face ceva din obligație sau una care face ceva din plăcere.


6. Să aibă talent!

Ultima, dar nu cea din urmă, și poate una dintre cele mai importante calități pe care ar trebui să o aibă orice animator, este talentul! Talentați la ce? Ei bine, răspunsul este: la orice! Talentați la vorbit, la mimat, la povestit, la socializat, la jonglat, la dansat, la desenat și lista poate continua!

Animatorii pentru copii trebuie să știe să facă de toate și să o facă cu pasiune!

 

Related posts

Cele mai sexy fotografii cu Andreea Balan! Si-a aratat sanii in toata splendoarea lor

stirile24

Succesul afacerii tale- resursele umane

stirile24

El ar putea fi noul James Bond!

stirile24