Cele mai noi stiri online
Recomandari

Ce este un concasor?

Am scris ani la rand despre foarte multe chestii neauzite prea des, iar astazi am sa va scriu despre concasoare. Multi dintre voi probabil va intrebati deja. Deci un concasor este o masina pentru a sfarama (concasa) materiale dure, sunt des intalnite la mine, de carbune, de piatra, de minereuri etc. Aceasta masinarie este folosita de foarte multi ani, fiind foarte benefica pentru cei ce presteaza astfel de munci, ganditi-va doar la cate tone de piatra poate sa sparga aceasta masinarie, si nu mai trebuie sa stea omul cu ciocanul cum era in urma cu sute de ani. Tehnologia a evoluat si a evoluat chiar foarte mult, acum oamenii nemaiputand trai fara masinariile care le fac viata mult, dar mult mai usoara.

detail-bann

Ce fac patronii cand astfel de masinarii se strica?

Cauta foarte mult timp firme care sa le repare, acestea fiind foarte rare, iar atunci cand le gasesc mai au nevoie si de piese, iar piesele la randul lor fiind rare procesul este mai greu. Insa pe net am gasit un site ce se ocupa cu vanzarea de piese pentru concasoare, preturile fiind chiar mici.  Chiar multi dintre voi in copilarie va jucati cu piatre mici, si tot felul de chestii de genul, acum odata cu inaintarea in varsta am renuntat la joaca cu pietrele, dar sunt oameni care traiesc din sfaramarea pietrelor.

Pe site la aceasta firma am vazut ca se ocupa si cu vanzarea de concasoare, avand la vanzare un concasor second hand, de unde am cules si eu cateva informatii care chiar cred ca v-ar interesa. Acest utilaj are o greutate de 52 de tone, deci de vreo 52 de ori mai greu decat o masina, are o banda pe care se transporta piatra si un magnet cu care agata metale sau piese metalice.

Related posts

Complexitatea site-urilor romanesti

stirile24

Echipeaza-te cu Ceasmania!

marius

Laptopuri refurbished vs Laptopuri second hand

ovidiu