Cele mai noi stiri online
Actualitate

Ce inseamna de fapt sa faci videochat ?

stiri
studio de videochat in Bucuresti

Desi Romania ocupa in acest moment locul 1 in lume la castigurile din domeniul videochatului, la noi in tara inca mai circula unele idei preconcepute in legatura cu meseria de model, ceea ce face ca multe fete sa fie intimidate si sa renunte la ideea de a incepe o cariera in domeniu.
De fapt, videochatul este o meserie ca oricare alta, care presupune trezitul de dimineata si venitul la munca, unde trebuie sa depui niste eforturi pentru a te remarca si pentru a-ti asigura venituri frumoase.
Videochatul este legal in Romania, iar modelele Art Studio lucreaza cu contract si sunt platite lunar, la data stabilita. In plus, avem si un sistem de bonusuri bine pus la punct, care le motiveaza pe fete sa fie mereu mai bune.
Pot sa lucrez si de acasa ?
La Art Studio poti opta pentru programul Videochat de acasa. Atata timp cat te esti o persoana organizata, ai toate calitatile pentru acest job si echipamentul tehnic necesar (decor corespunzator, lumini tip umbrela, laptop cu procesor I5 – I7, conexiune buna la internet), noi ne bucuram sa colaboram.
Trebuie sa arat perfect pentru a fi un model cautat ?
Am mai spus-o si o repetam : din experienta acumulata pana acum, putem afirma ca modelele care au avut cel mai mare succes sunt cele care nu numai ca arata bine, dar au si atitudinea potrivita in fata webcamului. Adica stiu sa se faca placute si stiu sa faca interlocutorul sa se simta bine in prezenta lor.
Beneficiez de confidentialitate ?
Toate informatiile pe care le furnizezi studioului nostru sunt strict confidentiale. Pe site-urile de profil vei functiona avand un nickname, care nu va fi divulgat de noi celorlalti membri ai echipei. La fel, Romania este o tara banata, deci nu exista riscul sa fii vazuta de nimeni din tara noastra.
Ce trebuie sa fac pentru a lucra intr-un studio ?
In primul rand, da-ne un semn la unul din numerele de telefon : 0765 328 543 sau la 0768 870 210 si te vom chema la un interviu cat mai curand. Ne vom da seama de la prima discutie daca putem colabora sau nu. Noi ne-am bucura sa ne acorzi increderea ta si sa ne lasi sa te indrumam catre succes.

Related posts

O coliva cumparata este identica si la fel de gustoasa cu cea preparata de bunici

marius

Pacanelele cu 77777 profitabile la casino online

stirile24

ZODIACOOL iti ofera Horposcop 2019

marius