Cele mai noi stiri online
Auto

Ce nu stiai despre amanet auto si ce beneficii poti avea

Un amanet auto este o afacere ce ofera imprumuturi garantate persoanelor pe baza bunurilor persoanele utilizate ca garantii . Amanet masini este un nou concept de amanet, pentru bunuri mai mari, precum masinile. Unul dintre cele mai de incredere la ora actuala este amanetauto.com. A fost proiectat pentru persoanele care au nevoie de o suma de bani semnificativa in maxim 24 de ore. Oricine detine un autovehicul se poate califica pentru un imprumut rapid.

Cu totii stim ca banii nu sunt destui niciodata, mai ales cand vin sarbatorile. Singurul lucru pe care il putem face, atunci cand bancile nu ne mai ofera credit, iar prietenii sau familia nu poate reprezenta o solutie, este sa mergem la un amanet si sa amanetam obiecte de valoare.

 Cele mai frecvente intrebari despre amanet auto sunt urmatoarele:

  1. De ce acte am nevoie?
  2. Cand primesc banii?
  3. Ce comision voi plati?
  4. Ce se intampla cu masina mea?
  5. Cand mi se returneaza masina?

In primul rand, trebuie sa stii ca pentru a apela la un amanet auto ai nevoie doar de cartea de identitate a autoturismului, talonul autoturismului, si, dupa caz, de contract de vanzare-cumparare sau factura. Banii ii primesti in jur de 30 de minute daca plata se face cash si prin transfer bancar, daca plata se face pe loc. Suna bine, nu?  Comisionul pentru sumele mai mici de 10.000 lei este de 0,39%  osciland de la un magazin la altul cu cateva procente, iar pentru sumele mai mari de 10.000 lei, comisionul este de 0,33%.

Iti este teama ce se intampla cu masina ta? Nu iti face griji, masina va fi in siguranta. fiecare amanet auto are un parc special amenajat unde va fi depozitata masina ta, iar pentru siguranta ta, la predarea masini se vor nota km si se va tocmi un proces verbal. I se va fotografia interiorul, exteriorul si kilometrajul. Ea este acoperita cu o prelata si pazita atat de o firma de profil, cat si de camere de supraveghere, ale caror imagini pot fi vizualizate oricand de proprietar. Autoturismul va fi returnat dupa achitarea comisionului de imrpumut si valoarea din creditul solicitat.

Nu numai cei care au masini pot contracta astfel de imprumuturi de la un amanet auto, ci si cei care detin ambarcatiuni, iahturi, skyjeturi, vapoare, barci, vaporase sau chiar utilaje, camioane, dube, autotrenuri, autocare, basculante, betoniere si tot felul de alte vehicule folosite in constructii sau in agricultura.

Amanetul auto este o varianta foarte rapida si usoara de a face rost de bani, in diverse situatii neprevazute din viata. Orice persoana sau firma poate profita de aceasta ocazie pentru a-si rezolva problemele financiare care nu mai sufera amanare, oferind drept garantie masina personala.

Related posts

Incredibil! Cum e posibil ca o fata sa faca asa drift-uri?

stirile24

Iata 5 sfaturi pentru o intretinere a masinii cu bani putini si care te vor ajuta sa economisesti

ovidiu

Powerful BMW E30

stirile24