Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Ce șpagă de barosan a lăsat la LOFT ”șmecherul cu Rolls-Royce”!

Amintiri cu Giovanni Becali: ”Sunt mafiot! Parchez mașina, dau un milion șpagă!” Se întâmpla în urmă cu mai bine de 10 ani, vremurile s-au schimbat, fostul agent de jucători a trecut și pe la închisoare, și-a revizuit comportamentul. Dar chiar se schimbă vremurile? Mamaia, 2021. Un Rolls Royce trage în fața clubului Loft, șoferul întinde 100 de lei omului de la parcare. Nu coboară din bolidul de clasă, însă urcă două ”piese”, o blondă și o brunetă. Cine este ”șmecherul cu Rolls” care a reinterpretat teoria șmecheriei patentată de Giovanni? CANCAN.RO are imaginile, în exclusivitate, dar și detaliile momentului.

Giovanni Becali și-a povestit, de multe ori, viața, una plină de suspans, plină de aventuri, întâmplări ireale pentru un om de rând. Spunea, la un moment dat, că este mafiot, că dă șpagă și că nu se uită la oricine.

„Eu sunt mafiot, pentru că sunt mafiot prin modul meu de a mă comporta. Parchez maşina, dau un milion şpagă, mă duc la ospătar, pentru o notă de şapte milioane, las două şpagă. Nu mă bag în seamă cu oricine. Eu sunt Giovani milionarul, şmecherul, mafiotul.

Cum să nu am prestanţa mea, când cobor din Rolls? Nu pot să devin papagalul presei, pe mine mă cheamă Giovanni Becali. Să vin eu să stau lângă cracii şi lângă ţâţele ăleia? Poate îmi plac şi mie ţâţele, dar nu pe faţă aşa.

Mafiotul de azi nu mai împuşcă, nu mai recuperează bani, mafiotul de azi face bani de unde nimeni nu îşi închipuie şi i se spune naşul pentru că este respectat”, uimea Giovanni într-un interviu televizat.

(CITEȘTE ȘI: TZANCĂ URAGANU ȘI-A COMANDAT O MAȘINĂ DE 220.000 DE EURO!)

”Șmecherul cu Rolls Royce” s-a lipit de două bunăciuni, una blondă, alta brunetă

O blondă și o brunetă au urcat lângă ”șmecherul cu Rolls-Royce”

Timpul s-a scurs peste celebrul agent. S-a retras din lumina reflectoarelor, e mult mai cumpătat, nu mai aruncă în vânt cu vorbele. Are o vârstă, altele-i sunt, acum, prioritățile. Dar este un exemplu. În fața clubului Loft, din Mamaia, gestul cu ”șpaga” de 100 de lei s-a „materializat”. A făcut-o un afacerist din Brașov, care avea să-i uimească pe cei prezenți acolo.

Misteriosul personaj nu are legătură cu lumea mondenă, dar nu s-ar spune că nu e înzestrat cu veleități de vedetă. Apariția în fața cunoscutului club și-a făcut-o la volanul unui Rolls Royce. A dat să intre, l-a întâmpinat parcagiul. O sută de lei a întins, bacșișul uriaș pentru bietul portar, apoi a tras bolidul cât mai aproape de club.

A așteptat, liniștit, să apară frumusețile. Două la număr. Una blondă, alta, brunetă. S-au strecurat în mașina celui care ar fi un afacerist în domeniul construcțiilor. Accelarația s-a declanșat parcă singură. Bolidul s-a strecurat printre celelalte mașini parcate și a dispărut. Mister!

(NU RATA: A FĂCUT RAVAGII CU ROLLS-UL DE 350.000 €)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Una dintre gențile Deliei este mai scumpă decât mașina lui Cheloo: ”Eu n-am bani”

Andreea

Milionarul Corneluș se pune bine cu Dumnezeu prin parcări

Andreea

Fausto Coppi, Campionul Campionilor din ciclism

Andreea