Cele mai noi stiri online
Viata sanatoasa

Cel mai nou glucometru disponibil pe Online Farmacia

Site-ul www.onlinefarmacia.ro doreste sa ofere clientilor cele mai eficiente si noi solutii pentru afectiuni genito-urinare, digestive, diabet, dureri articulare si sutinerea imunitatii.

Una dintre noutatile care se regasesc pe site este Gulucometru Contour plus ONE, care ajuta la gestionarea inteligenta a diabetului. Impreuna cu teste Contour Plus si Ace Microlet, acesta nu este doar un dispozitiv de masurat glicemia, ci un intreg sistem creat pentru controlul eficient al diabetului.

Functiile glucometrului Contour plus ONE sunt special create pentru a usura tinerea evidentei tuturor rezultatelor glicemiei si pentru a facilita intelegerea modului in care activitatile zilnice influenteaza aceste rezultate. Pe langa avantajul de a oferi masuratori exacte, Gulucometrul Contour plus ONE este integrat in aplicatia Contour™ DIABETES care ofera o evidenta completa si o imagine de ansamblu a rezultatelor.

Aplicatia este gratuita pentru Android si iOS, fiind intuitiva si usor de folosit. Cu ajutorul acesteia, masuratorile luate de-a lungul timpului, pot fi sincronizate si inregistrate in mod automat, astfel utilizatorul poate intelege modul in care activitatile zilnice ii influenteaza valoarea glicemiei. Acesta poate adauga in aplicatie mesele zilnice, activitatea fizica, fotografii si note pentru a pune rezultatele in context. Toate aceste informatii pot fi trimise sub forma de raport medicului diabetolog, inainte sau in timpul consultului. De asemenea, prin intermediul aplicatiei sunt trimise alerte numite smartALERTS™ atunci cand valorile glicemiei sunt critice, fie prea ridicate, fie prea scazute.

Pe langa aceste functii performante, glucometrul este dotat si cu functia smartLIGHT™ care prin intermediul indicatorului luminos arata culoarea verde daca valoarea glicemiei este in intervalul tinta, galben daca valoarea este peste medie si rosu daca glicemia este sub medie. De asemenea, datorita bandeletelor de testare Contour plus este posibila adaugarea la aceeasi bandeleta a unei noi probe de sange daca prima nu a fost suficienta.

Cei interesati nu trebuie sa isi faca probleme in privinta glucometrului Contour plus ONE si a teste glicemie Contour plus pret, pentru ca acesta este accesibil. In luna aprilie, luna bandeletelor, toate produsele se bucura de super reduceri. Pentru mai multe informatii, oricine poate accesa site-ul www.onlinefarmacia.ro sau se pot adresa direct prin numarul de telefon 0371 003 935 sau prin adresa de mail office@onlinefarmacia.ro.

Related posts

OrhideeaSport.ro – Antrenorul personal te poate ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele în materie de fitness

ovidiu

Natura ca modus vivandi

ovidiu

Vrei un medic stomatolog bun? Iată de ce trebuie sa ții cont

razvan