Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Cel mai tânăr milionar român & iubita lui celebră au eșuat cu barca pe lac

Cântăreața Ioana Ignat, finalista ”Vocea României”, și Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, formează un cuplu de câteva luni. Cei doi se află la începutul relației, dar își petrec mai tot timpul împreună, iar sentimentele lor sunt, în mod evident, puternice. CANCAN.RO vă prezintă imagini, desprinse parcă din Titanic, chiar în miezul zilei, cu celebrii îndrăgostiți.

Zilele trecute, Ioana și Sebastian au profitat de vremea călduroasă și au ieșit în oraș. La un moment dat, tânărului i-a venit o idee ”genială”. A vrut, după toate aparențele, să-și impresioneze iubita, așa că a decis să ”schimbe” Lamborghini-ul Hurracan Evo pe… o barcă. (NU RATA: POVESTEA DE SUCCES A LUI SEBASTIAN DOBRINCU, DECLARAT DE FORBES CEL MAI TÂNĂR MILIONAR)

Și-a parcat bolidul de lux, în valoare de aproximativ 350.000 de euro, a luat-o de mână pe Ioana Ignat și împreună s-au îndreptat spre pontonul din Herăstrău. Sigur pe sine, Sebastian credea, probabil, că o dă pe spate pe iubita lui. Deși a vrut să facă un gest romantic, tânărul milionar a întâmpinat mici ”dificultăți” în a-și duce planul la capăt.

Plimbarea cu barca, un adevărat chin pentru Sebastian Dobrincu

Milionarul din Silicon Valley nu a fost ”înzestrat” și cu aptitudini în ale vâslitului. Iar plimbarea cu barca s-a transformat într-un adevărat chin. La un moment dat, depășit de situație, Sebastian Dobrincu a renunțat la vâsle, s-a ridicat în picioare și părea că se gândește cum să ajungă cu barca din nou la ponton. La rândul ei, puțin speriată… Ioana Ignat s-a ridicat și a schimbat câteva vorbe cu iubitul ei, încercând să caute o soluție. Ba chiar… a decis să treacă ea la ”cârmă”.

(VEZI ȘI: ESTE CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ! CÂNTĂREAȚA S-A CUPLAT CU GENIUL IT-IST)

Spre finalul plimbării ”tragi-comice”, după ce a butonat telefonul… tânărul nu s-a lăsat ”învins”, a făcut schimb cu Ioana și a început din nou să vâslească. Cu spatele bărcii… spre mal. Important este, însă, că într-un final a reușit să pună capăt aventurii, fără incidente. Și-a luat iubita de mână, iar în timp ce se îndreptau spre mașină… a început să-i povestească amuzat diverse lucruri, cel mai probabil pentru a ieși mai rapid din situația stânjenitoare.

Sebastian și Ioana au „eșuat” în Herăstrău

Cine este Sebastian Dobrincu

De aproximativ cinci ani, Sebastian Dobrincu este CEO şi fondator al Storyheap, o companie de social media, analytics reporting şi lucrează cu branduri, agenţii şi influenceri. De altfel, tânărul a colaborat şi cu artiştii Selena Gomez şi Justin Bieber.

Îmi displace foarte tare când lumea categorizează în funcție de venituri sau că mi se pun astfel de etichete, milionarul sau cel mai tânăr nu știu ce, pe lângă că e un mod pervers de a descrie o persoană, reflectă niște valori pe care eu nu le reprezint”, a povestit Sebastian Dobrincu într-un interviu acordat pentru stirileprotv.ro.

Potrivit mărturisirilor sale, la 17 ani a plecat în New York să îşi construiască propria companie, după ce a fost exmatriculat din liceu.

Sunt antreprenor, pe scurt, şi muzician… şi cu asta mă ocup, asta scrie în fişa postului meu. M-am autoînvăţat programare când aveam 8-9 ani şi am avut diverse job-uri. Da, am avut primul job la birou pe la 12-13 ani.

Da, a fost o experienţă… pentru că nimeni de la birou nu ştia, de fapt, că sunt minor. Şi, cu banii câştigaţi din diverse job-uri, am plecat la 17 ani, după ce am fost exmatriculat din liceu, de altfel, tocmai pentru că petreceam foarte mult timp la birou, iar conducerea şcolii nu a vrut să înţeleagă treaba asta.

Şi, fiind exmatriculat, m-am urcat cu rucsacul în spate şi m-am trezit pe JFK, unde am început să caut investitori. Şi lucrurile au funcţionat în aşa fel încât compania a crescut şi acum locuiesc în Los Angeles fericit şi împlinit şi pot să îmi urmez pasiunile pe toate planurile”, a mai precizat Sebastian Dobrincu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Horoscopul chinezesc pentru 24 februarie 2021. Este o zi guvernată de Apă Yin și de Iepure

Andreea

Top 40 cele mai “neastâmpărate” sexy-vedete pe plajă! Nimeni nu se mai “joacă” așa cum o fac ele cu slipul de la costumul de baie

Andreea

mască de protecție placată cu aur GALERIE FOTO

Andreea