Cele mai noi stiri online
Sport

CM handbal feminin 2019. România – Rusia, 08.00, Digi, Telekom, Look / Care pe care

CM handbal feminin 2019. România – Rusia se dispută duminică dimineață, de la ora 08.00, în deschiderea grupei principale, şi va fi prima apariţie ca adversar a lui Ambros Martin (51 de ani) de când a plecat de la naţionala țării noastre.

Partida poate fi urmărită în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. Pentru a se califica în semifinalele competiției din Țara Soarelui Răsare, România trebuie să câștige în toate cele 3 partide și să aștepte jocul rezultatelor din celelalte meciuri din grupa principală!

În clasamentul grupelor din Main Round se ia în calcul doar punctajul din meciurile cu echipele calificate în această fază a competiției, de aceea România are momentan 0 puncte. Rusia este echipa care a câştigat Grupa D şi e văzută, în acest moment, drept principala candidată să devină campioană mondială.

Citește și: CM HANDBAL FEMININ 2019. ROMÂNIA-UNGARIA 28-27! NE-AM CALIFICAT LA ULTIMA FAZĂ A MECIULUI! VIDEO

Adversar al tricolorelor va fi fostul selecţioner al României, spaniolul Ambros Martin. El a demisionat în vară şi a ales să preia naţionala Rusiei. Decizia a determinat-o pe Cristina Neagu să ia atitudine şi să lanseze acuzaţii în direcţia ibericului. „A fost lipsă de fair-play din partea lui. Aşa ceva nu se face şi i-aş spune aceste lucruri şi faţă în faţă dacă m-aş vedea cu el. El mereu ne spunea că obiectivul e Tokyo 2020 şi ne-a lăsat cu un an înainte de Olimpiadă! Sunt foarte dezamăgită de ce a ales să facă”, a spus atunci Cristina Neagu. „Merit acele cuvinte din partea ei, o înţeleg” a fost replica lui Martin.

Ambros Martin va fi în premieră adversar al naţionalei noastre de când a plecat, însă cu Neagu s-a mai întâlnit de atunci de două ori. În confruntările CSM – Rostov, din această toamnă. La Bucureşti a fost egal, în Rusia s-a impus campioana Rusiei.

Sursa foto: gsp

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Preliminarii Euro 2020. Spania – România 5-0 (4-0) / Merităm să jucăm barajul din luna martie?

stirile24

Tranzacția așteptată de toți ”câinii roșii” a fost confirmată! Cine vrea să cumpere pe Dinamo București?!

stirile24

Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”

stirile24