Cele mai noi stiri online
Sport

Comemorare emoționantă a lui Kobe Bryant. Michael Jordan a plâns pe scenă! Video

Momente emoționante la ceremonia de comemorare a lui Kobe Bryant și a fiicei acestuia, Gianna, care și-au pierdut viața într-un tragic accident de elicopter la sfârșitul lunii ianuarie, în California. Vanessa Bryant (foto), soția fostului baschetbalist, a vorbit pentru prima dată în public despre moartea celor doi, iar discursul său a adus lacrimi în ochii celor prezenți la ceremonie.

„Dumnezeu a știut că nu pot rămâne unul fără celălalt. De aceea i-a luat pe amândoi. Iubitule, să ai grijă de Gigi a noastră, eu voi avea de Nani, Bibi și Coco. Încă suntem cea mai bună echipă. Să vă odihniți în pace, să vă distrați în Rai până când ne vom revedea. Vă vom iubi și ne va fi dor de voi totdeauna. Mami”, a spus Vanessa Bryant.

„Vorbeam despre orice, încerca să devină un om mai bun. Acum mă face să mă uit la un alt meme plângăcios cu mine. I-am spus soției că nu o să fac asta, deoarece nu vreau să văd aia pentru următorii trei sau patru ani”, a spus Michael Jordan. 

„Mamba, ne-ai fost luat mult prea devreme. Dar vrem să știi că te vom acoperi. Voi aranja lucrurile aici. Le voi învăța pe Natalia, Bianka și Capri toate mișcările tale. Îți promit că nu le voi învăța tehnica mea de lovituri libere”, a spus Shaquille O’Neal.

Beyonce, Alicia Keys și Christina Aguillera au cântat la memorialul din California, de luni seară.

Sursa foto: captura video

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Darren Cahill a dezvăluit cum o calmează pe Simona Halep: ”Când fac așa știe că trebuie să tacă din gură!”

stirile24

Gigi Becali le dă banii înapoi jucătorilor de la FCSB. Ce trebuie să facă aceștia

stirile24

Un internațional român a eșuat în străinătate. Va fi dat afară în această iarnă

stirile24