Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Comuna Mogoșoaia din județul Ilfov rămâne în carantină în 7 zile

Prefectura județului Ilfov a decis prelungirea carantinei din comuna Mogoșoaia pentru încă 7 zile. Măsura a intrat în vigoare, miercuri, la ora 22.00

Sursa citată transmite că, după Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov a făcut o analiză de risc care a primit avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară Hotărârea nr. 93 din 13.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Mogoșoaia, cu satul aparținător Mogoșoaia, județul Ilfov.

Citește și: Se prelungește carantina în mai multe localități din Ilfov! 20 de comune se află în scenariul roșu

Propunerea a fost înaintată către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinului Comandantului Acțiunii.

Luând în considerare cele de mai sus, șeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6993 din 14.04.2021 privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, începând cu data de 14.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 7 zile, până la data de 21.04.2021 ora 22:00.

Alte localități din Ilfov, carantinate și ele, marți

Totodată, Carantina a fost prelungită cu 14 zile în comuna Chiajna și cu șapte zile în comunele Cornetu și Dragomirești Vale, începând de marți seara.

Ulterior prefectura a comunicat și prelungirea carantinei pentru comuna Balotești, potrivit Mediafax.

20 de comune din județul Ilfov se află în carantină. De asemenea, măsura a fost impusă în orașele Pantelimon, Voluntari, Măgurele, Chitila, Popești-Leordeni, Otopeni și Bragadiru.

Nu rata: Se prelungește cu 14 zile carantina zonală din Bragadiru!Sursa stire cancan.ro

Related posts

Este oficial: FC Argeș- Sepsi OSK, amânat de LPF după focarul de COVID-19 de la covăsneni!

Andreea

“Regina manelelor” sărbătorește primăvara în propriul stil. Cum am filmat-o pe iubita lui Florin Salam alături de copii

Andreea

Era “Regele Youtube-ului”, dar acum se zbate în sărăcie: “Trăiesc de pe o zi pe alta”

Andreea