Cele mai noi stiri online
Sport

Constantin Budescu are un salariu imens la noua sa echipă

Constantin Budescu s-a transferat, luni, la Damac, formație clasată pe penultimul loc în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită. Budi va avea un salariu imens, 600 de mii de euro pentru următoarele patru luni, remunerație pe care nicio formație din Liga I nu ar fi putut să o ofere talentatului internațional român.

„Budescu pleacă, e sigur. A semnat în Arabia. A ajuns la un acord cu domnul Niculae pentru a părăsi echipa din postura de jucător liber de contract. Clubul nu ia nimic”, a declarat Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Astra Giurgiu nu se va alege cu niciun ban din acestă mutare, deoarece Constantin Budescu a semnat cu gruparea arabă din postura de jucător liber de contract. Budescu depusese un memoriu depus și cerea să devină liber pentru că nu fusese plătit.

Constantin Budescu are ocazia să se revanșese după celelalte experiențe eșuate pe continentul asiatic. În China, la Dalian, a jucat doar în patru meciuri, fără a marca. La Al Shabab a înscris 8 goluri, cu Șumudică antrenor, însă a evoluat ca titular doar de 16 ori de-a lungul stagiunii.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Radu Banciu revine la prima dragoste! Jurnalistul s-a transferat la alt post de televiziune și debutează azi

stirile24

Tragere la sorți, Play-off Europa League. FCSB și CFR Cluj își află adversarii

stirile24

FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au ajuns la un acord! Cele două variante de continuare a sezonului

stirile24